MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2010 12:49

Adina Barbu,«noua Nicoleta Luciu», îi ia locul Biancăi Drăguşanu?

Distribuie

Un adevărat război mocneşte in culisele emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1. Dan Capatos i-a propus Adinei Barbu (pe numele ei real Ciuciu) să devină a doua lui asistentă, iar bruneta a părut destul de interesată. Propunerea nu i-a picat deloc bine Biancăi Drăguşanu.

Propunerea a venit chiar după emisiunea care a avut loc joi seară, când Adina a fost invitată să vorbească despre dezvăluirile ziarului Libertatea, care a demonstrat în exclusivitate că are un copil pe care l-a născut cu 11 ani în urmă şi pe care l-a abandonat în maternitate. După o confruntare aprinsă, poate pentru a mai destinde puţin atmosfera, Capatos i-a propus brunetei un loc în echipa emisiunii.

Drăguşanu: «Singura asistentă sunt eu»

4577-303321-4bianca.jpg”Nu ar fi drăguţ să avem două asistente, ca la începutul show-ului?”, şi-a întrebat Capatos colegii, făcând referire la primul sezon al emisiunii, când le-a avut asistente pe Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor.

Capatos, entuziasmat probabil de ratingul pe care îl face femeia cu cele mai mari silicoane din România, nu şi-a dat seama că această întrebare a lovit-o cel mai tare pe Bianca Drăguşanu, asistenta sa din ultimele două sezoane. Vizibil deranjată, fosta blondă a lui Bote a părăsit val-vârtej studioul emisiunii, fără să mai socializeze cu invitaţii.

Pentru a afla cât de deranjată a fost de propunerea lui Capatos, reporterii Libertăţii au stat de vorbă cu Bianca a doua zi. Aceasta ne-a declarat că speră că lucrurile nu se vor schimba în show-ul la care lucrează, lăsând să se înţeleagă că, în caz contrar, ar putea demisiona.

”Eu cred că Dan Capatos a glumit, pentru că singura care se potriveşte ca asistentă la «Un show păcătos» sunt eu. Dacă Dan va lua totuşi această decizie, eu i-o voi respecta. Oricum, toţi membrii echipei vor rămâne prietenii mei de suflet”, ne-a spus Bianca.

4577-303323-4asistente.jpg

Vezi şi: Video | Bianca Drăguşanu s-a deghizat în „văduvă”

Cristea i-a făcut cadou Biancăi Drăguşanu un ceas de 25.000 de euro!

Citește mai multe despre Adina Barbu pe Libertatea.

Comentarii