Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adolescent de 15 ani, răpit din maşina tatălui său la Vaslui. Momentul a fost filmat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Adolescent de 15 ani, răpit din maşina tatălui său la Vaslui. Momentul a fost filmat

VIDEO/ Adolescent de 15 ani, răpit din maşina tatălui său la Vaslui. Momentul a fost filmat

Adolescent de 15 ani, răpit din maşina tatălui său la Vaslui. Polițiștii caută acum băiatul care a fost luat de persoane necunoscute care l-au lovit pe părintele său.

De Remus Vlad, Theodor Istrate,

Incidentul s-a petrecut azi, în jurul orei 12.15. Polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un altul a tras copilul din mașină, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

”Polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturismul oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care cei doi au fugit într-o direcție necunoscută. Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Minorul a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră. Băiatul se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

Poliţiştii au făcut dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea băiatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Close
Închide
  Close