De Dragoș Tănase,

„Dacă ar fi lăsat telefoanele jos, probabil Khaseen ar fi trăit acum”, a spus sora victimei, .

Sora victimei, Keyanna Morris, pentru BuzzFeed

Martorii au postat videoclipuri pe Snapchat și alte platforme de socializare, au precizat declarat reprezentanți ai Poliției din Nassau.

„Copiii au stat aici și nu l-au ajutat pe Khaseen. Au preferat să înregistreze acest eveniment. Ei au înregistrat moartea lui, în loc să-l ajute”, a spus detectivul Stephen Fitzpatrick într-o conferință de presă, citat de BuzzFeed.

Totuși, polițiștii au reușit să aresteze un suspect, în vârstă de 18 ani, în urma descrierii martorilor care au asistat la incident.

Omenii legii spun că acel conflict a pornit din cauza unei fete, care nu era prezentă în momentul atacului.

Săptămâna trecută, Khaseen a condus-o pe aceasta acasă, de la o petrecere, moment în care fostul iubit al fetei l-a amenințat pe Khaseen și a spus că vrea să se lupte cu el, potrivit surorii victimei, care l-a descris pe fratele său ca fiind o persoană pașnică.

„El a spus că dacă cineva se va lupta cu el, se va apăra fără să stârnească o bătaie în adevăratul sens al cuvântului, dar nimeni nu se aștepta să existe și arme în acest conflict”

Sora victimei, Keyanna Morris, pentru BuzzFeed:

Keyanna Morris a precizat că familia sa este foarte afectată să vadă răspândit online videoclipul luptei în care a fost ucis fratele său și că îl raportează, în speranța că va fi interzis.

Familia Morris tocmai se mutase recent în oraș, iar Khaseen era încântat că va merge la o altă școală și că va începe o viață nouă…

FOTO: Facebook

Citeşte şi:

UPDATE. A furat 400 kg de cocaină de la un dealer de droguri! Fotbalist olandez, împușcat mortal când se afla în propria mașină. Kelvin Maynard a jucat și la Antwerp

Cinci copii au fost ucişi sau răniţi de arme de foc, în acest weekend, în Texas. Un băiețel de 4 ani a fost împuşcat mortal de fratele său de 5 ani

Un bărbat s-a sinucis în ziua nunții ficei lui. A aruncat casa în aer!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate