Mergi direct la conținut »
Adolescent rătăcit în Munții Bucegi, căutat de salvamontiști. Salvatorii au aflat că, de fapt, băiatul e acasă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adolescent rătăcit în Munții Bucegi, căutat de salvamontiști. Salvatorii au aflat că, de fapt, băiatul e acasă

Adolescent rătăcit în Munții Bucegi, căutat de salvamontiști. Salvatorii au aflat că, de fapt, băiatul e acasă

S-a dat alarma pentru salvamontiștii și jandarmii montani din Prahova și Dâmbovița care au căutat un adolescent rătăcit în Munții Bucegi. Băiatul a fost dat dispărut în zona Padina. După două ore de căutări, salvatorii au aflat, însă, că minorul a ajuns acasă la București.

Salvamontiștii au fost alertați, după ce un adolescent a fost dat dispărut, sâmbătă, în jurul orei 20. Alături de echipaje de jandarmi din județele Prahova și Dâmbovița, salvatorii au pornit în căutarea băiatului, a precizat șeful Salvamont Sinaia, Nicolae Cojanu, citat de Agerpres.ro.

Minorul făcea parte dintr-un grup de 12 copii. Cu toții erau însoțiți de adulți trebuiau să ajungă la cabana Padina. La un moment dat, băiatul a fost dat dispărut în jurul prânzului, însă salvamontiștii au fost sezizați abia în jurul orei 20.

După aproape două ore de căutări, reprezentanții cabanei Padina au precizat că adolescentul se află acasă, la București.


Citește și EXCLUSIV/ Adio Iris, așa cum îl știam de ani! E ultimul concert la care Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu urcă pe aceeași scenă


 

Close
Închide
  Close