Supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au trimis o scrisoare deschisă premierului Viorica Dăncilă și ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în care cer ca statul român să le asigure costul tratamentelor de care au nevoie pe toată durata vieții, nu doar până la finalul anului 2020, așa cum este prevăzut. 64 de oameni au murit la Colectiv.

Elvețianul pedofil care și-a dus victimele să vadă marea

Elveţianul Wenk Reto a practicat turismul sexual în Cambodgia şi în România. Până când a fost arestat, pe 5 iulie 2015. Coșmarul trăit de copii este greu de descris.

Ioan stătea în parcul din fața Gării de Nord, iar Wenk a s-a aşezat pe o bancă alăturată, cu o pungă de semințe în mână.

Emil trăia în canalele din Gara de Nord de la 11 ani. Pe Wenk l-a întâlnit în 2010, când avea 13 ani.

Pe Matei, Vlad şi Emil, elveţianul i-a dus să vadă marea, în vara anului 2013.

Doi dintre copiii abuzaţi de pedofilul elveţian erau diagnosticaţi în 2015 cu SIDA. În 2016, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat la 7 ani și opt luni de închisoare. Curtea de Apel Bucureşti a hotărât pedeapsa definitivă: 3 ani şi 6 luni închisoare. La jumătate.

17 pedofili străini au abuzat copii români doar în ultimii 5 ani. Sunt cei care au ajuns în fața instanțelor. Jurnalista Adriana Oprea a documentat dosarele celor care au abuzat copiii din România și vine la Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

Pedofili străini în România. Elveţianul care a abuzat şase copii şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare. Își ducea victimele la mare și consumau împreună aurolac

Mama sportivei care l-a acuzat pe asistentul medical de la CSM Ploiești că pipăie handbalistele minore confirmă că mai există o plângere pe numele bărbatului: „Copilul acela a rămas traumatizat pe viață”

O elevă de 13 ani din județul Ilfov, jignită și umilită de șoferul microbuzului școlar, pentru că a trântit ușa!

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă