Nu este un text dinainte de tragedia Colectiv. Este profund actual, de când Mihai Sfetcu, un pompier ars, a revenit în străinătate după un tratament tradițional, românesc, cu bacterii.

Aflat în misiune, în luna aprilie, pompierul a devenit din salvator, victimă. Trimis iniţial pentru tratament la clinica AKH din Viena, Mihai a fost adus înapoi în ţară după ce a ieşit din comă. Dintr-o neînțelegere, încă nevindecat complet.

În țară au urmat mai multe plimbări între spitale, mai multe bacterii.  

De salvat, l-au salvat familia și un grup de voluntari, părinţi şi supravieţuitori ai Colectiv, care s-au organizat, după ce au văzut articolul inițial din Libertatea, şi au reuşit să strângă bani ca să îl poată retrimite la tratament în străinătate. De data asta în Germania. Din cauza cangrenei, medicii i-au amputat două degete.

Dar banii se termină. O lună de spitalizare în Germania costă peste 8.000 de euro. Mihai va fi nevoit să continue tratamentul, din nou, în spitalele românești.

Care va fi soarta lui Mihai Sfetcu, aflați la Adriana Nedelea LA FIX, în dialog cu jurnalista Alexandra Nistoroiu.

Citeşte şi:

I-au tăiat două degete pompierului din Mehedinți ars în misiune, din cauza infecțiilor. Soția lui: „Dacă nu plecam pe cont propriu, Mihai rămânea fără o mână”

Justiția noastră judecă la mica înțelegere. De la 17 ani de puşcărie la condamnare cu suspendare pentru pedofilii străini care „vânează” copii în România

Misterioasa dispariție a Biancăi Bobu, portar al Naționalei de hochei. Antrenor: ”M-a sunat cu număr ascuns și părea că îi spune cineva ce să zică”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase