Mergi direct la conținut »
Final de minivacanță. Traficul pe A1 și A2 este aglomerat pe sensul spre București. Se circulă bară la bară pe drumul dinspre munte Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Final de minivacanță. Traficul pe A1 și A2 este aglomerat pe sensul spre București. Se circulă bară la bară pe drumul dinspre munte

Final de minivacanță. Traficul pe A1 și A2 este aglomerat pe sensul spre București. Se circulă bară la bară pe drumul dinspre munte

Traficul pe A1 și A2, sensul de mers spre București, este infernal, luni după-amiază, în ultima zi a minivacanței de Rusalii.

De Dumitru Angelescu (foto),

Miile de români care și-au petrecut pe litoral și la munte minivacanța de Rusalii vin acum spre casă, fiindcă weekend-ul prelungit se apropie de final.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este intens în prezent pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care se deplasează bară la bară.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, tot în direcţia către Bucureşti, fiind aglomeraţie pe Podul Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti şi circulându-se cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară şi totodată la intrarea în capitală.

Şoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti – Drajna Nouă – Lehliu Gară.

De menționat este că încă de la primele ore au fost probleme cu traficul pe A 2, deoarece două dale s-au desprins din pricina căldurii și, pe o porțiune de drum, s-a mers cu limită de viteză de 40 de kilometri pe oră.

Poliția Rutieră recomandă șoferilor prudenţă sporită la volan, păstrarea distanţei de siguranţă dintre autovehicule şi responsabilitate în efectuarea oricăror manevre în trafic.


Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Close
Închide
  Close