Mergi direct la conținut »
Ai experiență în controlul calității? Pe eJobs.ro, găsești oportunități de dezvoltare a carierei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ai experiență în controlul calității? Pe eJobs.ro, găsești oportunități de dezvoltare a carierei

Ai experiență în controlul calității? Pe eJobs.ro, găsești oportunități de dezvoltare a carierei

Dacă ești mereu atent la detalii și abordezi orice obstacol ca pe un joc de puzzle, locul tău e în controlul calității. Fie că vrei să fii software tester, fie că vrei să lucrezi în inginerie, experiența ta în domeniu te va califica pentru un job în Quality Assurance. 

Michelin România își mărește echipa cu 3 posturi de Inginer Calitate. Candidatul ideal are studii superioare încheiate în domeniul tehnic preferabil în mecanică, electrotehnică sau chimie industrială, experiență anterioară relevantă pe un post similar, este disponibil pentru a lucra într-un mediu industrial și are cunoștințe bune de utilizare a calculatorului. În cadrul postului vei asigura expertiza tehnică în domeniul obținerii calității, vei evalua procedurile existente și propune măsuri de optimizare, vei propune, respectiv implementa măsuri pentru corectare și prevenție a abaterilor de la standardele de calitate. Aplică pe eJobs.ro.

High Tech Tecnosky angajează Tehnician Calitate în orașele Câmpia Turzii, Cluj-Napoca și Turda. Pentru a te califica este necesar să ai studii tehnice, să ai cunoștințe de desen tehnic, cunoștințe de Asigurarea Calității, Îmbunătățire Procese, Analiza Informației, abilități de ascultare, sinteză și înțelegere, analiză critică în diferite situații sau incidente. Vei fi responsabil de asigurarea calității tehnice a articolelor produse în departament în conformitate cu obiectivele, planificarea și standardele de calitate ale societății. Mai multe detalii aici.

Sindan Pharma parte a Teva Grup caută 4 colegi noi pentru postul de Analist Chimist Controlul Calității. Cele mai importante cerințe sunt: absolvirea unei facultăți de chimie sau farmacie, să ai minimum 1 an în domeniul studiilor de stabilitate întru-un laborator de industrie farmaceutică, experiență și eficiență în operarea echipamentelor de laborator. În cadrul postului vei realiza analize HPLC și GC ale materiilor brute, IPC, produselor finite și de stabilitate, vei efectua teste și analize fizico-chimice pentru dezvoltarea farmaceutică a produselor Sindan Pharma. Compania oferă salariu motivant, bonuri de masă, perioade de pregătire pentru intrarea în activitate și pentru calificări ulterioare. Înscrie-ți CV-ul aici.

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western
Recomandări

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western

Multico angajează un Controlor de calitate organizat, metodic și orientat pe detalii cu o experiență de minimum 1 an în controlul calității, serios, responsabil și cu abilități de comunicare și lucru în echipă. În cadrul postului vei realiza inspecția calitativă a produselor în baza instrucțiunilor de lucru și a mostrelor puse la dispozitie, vei întocmi rapoartele aferente activității curente de inspecție de calitate. Printre beneficii se regăsesc cursurile de pregătire profesională, mediu de lucru tânăr și dinamic, contract pe perioadă nedeterminată, bonuri de masă, decontarea transportului. Aplică online aici.

Close
Închide
  Close