Mergi direct la conținut »
Ai experiență în merchandising? Pe eJobs.ro, găsești peste 980 de oferte atractive
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ai experiență în merchandising? Pe eJobs.ro, găsești peste 980 de oferte atractive

Ai experiență în merchandising? Pe eJobs.ro, găsești peste 980 de oferte atractive

Ești o persoană comunicativă, atentă la detalii și cu experiență în vânzări? Dacă da, ca merchandiser, poți câștiga pachete atractive de beneficii. Pentru a contribui la parcursul produselor de la producător la rafturile magazinelor, aplică la următoarele joburi.

Compania de pantofi AstorMueller angajează un Merchandiser, în Oradea. Este nevoie să ai experiență în vânzări, să vorbești fluent engleză și rusă sau franceză și să ai un permis auto categoria B. Jobul tău va presupune vizitarea magazinelor din portofoliul de clienți și discutarea cu managerii acestora, pentru a realiza vânzări și a primi feedback. După fiecare întâlnire, va fi necesar să faci și rapoarte de activitate. Compania îți va oferi training de specialitate și cursuri, bonusuri de performanță (financiare și non-financiare), asigurare medicală privată, reduceri la produse și tichete de masă. Aplică aici.

Dacris Impex are două posturi disponibile pentru Merchandiseri, în București. Pentru a te califica, ai nevoie de experiență în domeniu, abilități de negociere și relaționare, orientare către client și cunoștințe de operare PC și MS Office. Vei promova produsele firmei în magazinele arondate, vei efectua vizite în magazine, pentru analizarea spațiului comercial, și vei identifica problemele, propunând și soluții. Compania îți oferă un salariu atractiv, bonusuri corelate cu vânzările tale, decontarea transportului, tichete de masă, training și telefon de serviciu. Mai multe informații găsești pe eJobs.

Dacia Plant este în căutarea unui Reprezentant Comercial, cu peste un an de experiență în vânzări și distribuție, pentru a lucra în Dolj și Mehedinți. Te califică pentru job cunoașterea pieței FMCG și a modului de comunicare cu magazinele. Vei vizita magazinele din zona alocată, pentru a vinde produsele companiei, în scopul atingerii obiectivelor lunare. Vei identifica provocările din piață și vei face propuneri de îmbunătățire a activității. Ai șansa de a învăța noi metode de vânzări și de a te dezvolta profesional, într-un mediu de lucru dinamic. Salariul este direct corelat cu performanțele tale. Detalii în plus găsești în link.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

AFi Total Distribution caută un Lucrător comercial/ Merchandiser. Bu este obligatoriu să ai experiență, dar este important să fii foarte atent la detalii. Vei aproviziona magazinele cu produsele companiei, vei verifica termenele de valabilitate și stocurile și vei monitoriza prețurile. Compania oferă bonusuri de performanță, decont de transport și concursuri motivaționale. Click aici pentru a aplica.

Beauty Mania angajează două Asistente de vânzări de parfumuri și cosmetice, în Vaslui și Botoșani. Studiile superioare nu sunt o necesitate, dar este nevoie să ai cunoștințe de operare PC, abilități de comunicare și relaționare și o prezență plăcută. Vei identifica nevoile clienților și le vei face recomandările potrivite, vei încasa contravaloarea produselor vândute și vei face și vei fi responsabilă și de activitățile administrative. Compania se va ocupa de trainingul tău și, pe lângă salariul fix, îți va oferi comisioane din vânzări. Înscrie-ți CV-ul pe eJobs.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Metro Cash & Carry oferă două posturi pe poziția de Asistent Clienți. Ai nevoie de o bună cunoaștere a pieței, orientare către nevoile clientului, capacitate de comunicare, cunoștințe de limba engleză și de operare PC. Vei expune zilnic marga în rafturi, completând acolo unde este nevoie, vei eticheta articolele și vei participa la inventarierile parțiale și anuale. De asemenea, vei controla calitatea, aspectul și termenele de valabilitate ale produselor expuse și vei efectua recepțiile și retururile de marfă. Pentru jobul tău, vei avea parte de un salariu competitiv, cu tichete de masă, prime și bonusuri. Aplică aici.

Close
Închide
  Close