MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2009 22:15

Aici a fost tuns şi bătut Naomy

Distribuie

Urmele bătăii pe care a incasat-o travestitul Naomy au rămas peste tot in zona in care a fost agresat. Părul ''divei'' era ieri imprăştiat pe caldaram, tomberonul - plin de pete de sange, iar cei patru indivizi care i-au aplicat ''corecţia'' au abandonat in acelaşi loc chiar şi sticla de băutură.

3923-129111-3.jpg

1. A fost chemat telefonic în faţa cafenelei…
2. …apoi a fost târât cu forţa lângă o ghenă de gunoi…
3. … unde agresorii l-au bătut şi l-au tuns

Naomy a trecut prin momente groaznice, joi seara, după ce a fost bătut cu bestialitate, tuns cu o foarfecă şi la un pas de a fi aruncat într-un tomberon de pe bd. Decebal din Capitală. Culmea e însă că nimeni nu a văzut nimic, barmanii cafenelei în care travestitul poposise cu doar câteva momente înaintea corecţiei' având buzele pecetluite. E adevărat, Naomy a fost la noi, a băut o cafea cu încă o persoană, care bănuim că e ziaristă, a ieşit din bar şi a fost abordat de cineva', susţin angajaţii de la White Cafe, barul unde se relaxa, înainte de a fi bumbăcit, travestitul Naomy.

Urmele altercaţiei sunt peste tot în preajma localului. Astfel, lângă pubela în care era să fie aruncată, reporterii Libertatea au găsit o mulţime de şuviţele tăiate cu foarfeca din capul divei', iar capacul tomberonului era mânjit de sânge, probabil rezultat în urma bătăii încasate de Naomy de la cei patru necunoscuţi. De asemenea, la faţa locului zăcea ieri şi o sticlă de băutură, golită, se pare, de agresorii travestitului.

Voia să-şi prezinte iubitul la postul OTV

Conform celor povestite de victimă, incidentul s-a petrecut joi seara. Naomy vorbise toată ziua la telefon cu un bărbat pe nume Dan care începuse să-i placă destul de mult. Între cei doi părea să se înfiripat o relaţie şi de abia aşteptau să se întâlnească. Naomy îl aştepta pe Dan în bar, acesta l-a sunat şi i-a cerut să iasă în stradă unde a urmat nenorocirea. Travestitul intenţiona să se ducă direct la OTV însoţit de Dan şi să facă publică relaţia lor.

Reprezentanţii Asociaţiei ACCEPT, organizaţie ce apără drepturile minorităţilor sexuale din România, se arată îngrijoraţi de cele petrecute joi. Cerem autorităţilor să-şi facă datoria pentru ca agresorii să fie pedepsiţi', ne-a spus Florentina Bocioc, directorul executiv al asociaţiei.

«Nu comentez!»

Prima suspectă' că ar avea legătură cu incidentul e Cristina Spătar, cu care travestitul a intrat în conflict. Nu comentez', a fost reacţia Reginei R&B', contactată de Libertatea. În schimb, Alin Ionescu, soţul acesteia, a declarat ieri, la Happy Hour, că nu e implicat în scandal.

Poliţiştii îi caută pe agresori

Oamenii legii au găsit în zona indicată de Naomy şuviţe de păr şi o foarfecă metalică. Ieri dimineaţă, la ora 4.00, travestitul a venit la Secţia 10 de Poliţie, unde a depus plângere, precizând că i-a dispărut şi telefonul. Anchetatorii fac acum verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi îi caută pe cei patru agresori.

Florin Moldovan de-a lungul anilor

Naomy, pe numele său adevărat Florin Moldovan, a recunoscut de curând că practică prostituţia în Germania. El a devenit cunoscut în România ca interpret de muzică uşoară şi pentru că şi-a strigat sus şi tare care îi este orientarea sexuală.

 26.02.2009

Imediat după incident

 

3923-129075-262.jpg

 25.02.2009

În studioul televiziunii OTV

3923-129076-252.jpg

 2008

Pe scena festivalului Mamaia

3923-129077-2008.jpg

 2007

La parada gay, alături de amici

3923-129078-2007.jpg

 1997

La filmările pentru Gadjo Dilo'

3923-129079-97.jpg

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii