MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2012 15:27

«Ajută copiii» împreună cu noi!

Distribuie

„Mă doare!”. Nu ai cum să te fereşti de acel sunet plin de durere venit dinspre un suflet inocent, care- ţi va vibra chiar în centrul sufletului. Într-o lume ideală, aceste cuvinte nu vor ieşi niciodată din guriţa unui copil. Acolo nu există suferinţă. Dar nu trăim într-o lume ideală. Copiii se îmbolnăvesc, simt durere, dar, în acelaşi timp, simt că putem face ceva pentru ei. Orice copil ştie instinctiv că noi, adulţii, le putem da o şansă la viaţă, o şansă la sănătate, că putem face o minune întinzând doar o mână. Speranţa lor nu moare niciodată, au încredere totală în oamenii mari, dar cruda realitate este că ei, copiii... mor. Dacă eşti părinte vei înţelege toate aceste lucruri.

Doi băieţei au primit deja sprijinul nostru


Chiar din primele zile ale campaniei „Ajută copiii!' am reuşit să-l sprijinim cu 2.000 de lei pe Ştefănuţ Apostol, un copil de doar 5 ani, să poată să ajungă în Germania, unde era aşteptat pentru o operaţie la inimă de renumitul chirurg român, Eugen Săndică. Apoi l-am adus în prim-plan pe Eduard Nanu, un copil de doar 3 ani, cu mari probleme ale rinichilor, a cărui singură şansă la o viaţă normală va fi, aproape sigur, doar un transplant. Iar semnalele primite până acum de la oameni cu suflet, impresionaţi de suferinţele acestor copii greu încercaţi, arată deja că sufletul românilor a rămas cald, tandru şi generos, orice probleme ar avea ei înşişi, zi de zi.
Implică-te în campania Ajută copiii!' iniţiată de Fundaţia Ringier şi de ziarul Libertatea şi fii alături de noi ca să schimbăm lumea în care trăim într-una mai bună, în care copiii sărmani şi cei grav bolnavi au mâinile noastre întinse către ei!

Cum ne poţi contacta

  • Dacă vrei să ajuţi, sună la telefonul 021.203.08.49 sau contactează-ne la adresa de e-mail: ajutacopiii@libertatea.ro.
  • Dacă vrei să semnalezi cazuri, scrie la adresa de e-mail: ajutacopiii@libertatea.ro.
  • Contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii