MENIU CAUTĂ
06 Noi. 2012 14:12 , de Dan Arsenie

ALEGERI SUA 2012 LIVE – BARACK OBAMA A CÂȘTIGAT ALEGERILE!

Distribuie

ALEGERI SUA 2012 LIVE
-  UPDATE ORA 05 - Televiziunile arată că Barack Obama rămâne în fruntea Statelor Unite, câștigând votul în state-cheie ca Ohio, Wisconsin, Iowa, Pennsylvania și New Hampshire. Romney, în schimb, a câștigat votul într-un singur stat-cheie, Carolina de Nord.
- Primele urne se vor închide în jurul orei 1.00 (ora României), fiind vorba despre secțiile de pe Coasta de Est a SUA. Atunci sunt așteptate și primele exit-poll-uri de la ALEGERI SUA 2012.
- Alegătorii americani din zona metropolitană a Washingtonului erau ademeniţi, azi, la urne cu cele mai diverse stimulente, între care meniuri şi călătorii cu taxiul gratuite, potrivit Agerpres, care citează agenția EFE.
- În timp ce părăsea secția de vot, Mitt Romney a fost întrebat ce părere are despre șansele sale de câștig în Ohio, un stat crucial pentru alegerile SUA 2012, pentru ambii candidați, și a răspuns, în timp ce se îndreaptă spre...Ohio: „Mă simt bine în ceea ce privește Ohio”.
- Interes uriaş în SUA la alegerile din 6 noiembrie 2012 - sute de persoane stăteau la coadă, în frig, în faţa unei secţii de votare din Alexandria, în Virginia. Virginia este unul dintre faimoasele state-cheie susceptibile să încline balanţa de o parte sau de alta.
Românii vor afla cine a câştigat alegerile din SUA în jurul orelor 02-03, în zorii zilei de 7 noiembrie 2012. În SUA, urnele se închid la ora locală 19, anunţă BBC, iar exit-pollurile vor indica imediat după aceea cine este câştigătorul.

ALEGERI SUA 2012 / Sondaje: Obama, favorit

Deocamdată, sondajele efectuate înainte de ALEGERI SUA 2012 indică un favorit: pe preşedintele în exerciţiu Barack Obama, care are un avantaj de circa 3% în faţa republicanului Mitt Romney.

Alegerile din SUA 2012 vor pune capăt unei lupte electorale începute acum doi ani, care a costat 2 miliarde de dolari. În urmă cu patru ani, democratul Barack Obama îl învingea pe republicanul John McCain.
ALEGERI SUA 2012 / Obama, mare favorit la casele de pariuri
Barack Obama, actualul preşedinte, ales în 2008, are, conform unui site de pariuri, o cota de 1.16 că va triumfa din nou. De cealaltă parte Mitt Romney are o cotă de 5 pentru a deveni noul preşedinte al Statelor Unite.
ALEGERI SUA 2012 pe libertatea.ro:
ALEGERI SUA 2012 | Barack Obama vs Mitt Romney! VOTEAZĂ ŞI TU AICI
 
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii