MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2006 17:27

Alexandra Eremia se retrage

Distribuie

Alexandra Eremia a decis sa puna capat sportului de performanta. Ea isi va inainta la inceputul acestei saptamani cererea de retragere din activitatea de mare performanta.


Cred ca am facut destul pentru gimnastica. Sunt multumita pe deplin de ceea ce am reusit sa obtin in acest sport. Daca ar fi sa existe un mic regret, atunci acesta este legat de faptul ca nu am in palmares titlul mondial', a spus Eremia, care este studenta in primul an la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport. Dupa ce anul trecut ea a ratat participarea la Campionatele Mondiale de la Melbourne pentru ca nu s-a aflat in cea mai buna forma sportiva, Eremia a continuat sa se pregateasca la CSA Steaua sub directa indrumare a antrenoarei Eliza Stoica.


La doar o luna dupa incheierea Mondialelor ea declara ca va face gimnastica pana in clipa in care va simti din punct de vedere fizic ca nu mai poate sa mearga mai departe. Simt ca nu mai am aceeasi pofta de a intra in sala asa cum se intampla in saptamanile precedente', a declarat Eremia in urma cu doar doua zile. Ea este tot mai tentata de a se alatura fostelor sale colege de lot care alaturi de Marius Urzica pun la cale pregatirea unui show de gimnastica. Mi se pare o idee excelenta. Ar fi pentru prima data cand in Romania se organizeaza o astfel de demonstratie', a adaugat ea. Practic, din fostul lot antrenat de Octavian Belu si Mariana Bitang, care a cucerit, la Atena, titlul olimpic in proba pe echipe, au mai ramas in activitate doar doua gimnaste: Catalina Ponor, antrenata in prezent de Matei Stanei si Floarea Leonida, de pregatirea careia se ocupa Eliza Stoica.


Urzica s-a retras la inceputul anului.

Comentarii