De Răzvan Mihalașcu,

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, se arată într-un comunicat al CNAB, citat de Digi24.

Potrivit sursei citate, Alexandru Ivan își va exercita atribuțiile până când un nou director va fi numit de Consiliul de Administrație. Acest lucru ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecință, în conformitate cu dispozițiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019, după ce Gabriel Stroe a fost demis din funcție.

Pe cine a desemnat Alexandru Ivan să-l înlocuiască

Potrivit G4Media, directorul general al Companiei Naționale „Aeroporturi București”, George-Alexandru Ivan, a semnat o directivă prin care anunță că funcția sa va fi preluată de către Maria Mirela Dinu (foto), șefa Direcției Investiții și Administrativ a companiei.

foto: Ebihoreanul

Dinu a devenit cunoscută pentru afișul cu care și-a făcut campanie electorală în 2012, când a candidat pentru un post de consilier general la București din partea PDL.

foto. G4Media

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine