Mergi direct la conținut »
VIDEO& FOTO | Altar de flori și lumânări la Palatul Regal, în memoria Regelui Mihai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO& FOTO | Altar de flori și lumânări la Palatul Regal, în memoria Regelui Mihai

VIDEO& FOTO | Altar de flori și lumânări la Palatul Regal, în memoria Regelui Mihai

Sute de persoane au venit să depună flori și lumânări la Palatul Regal, în memoria Regelui Mihai. Cu ochi în lacrimi, oameni de toate vârstele au venit pentru a-i aduce un omagiu ultimului suveran al țării noastre.

Gardul Palatului Regal de pe Calea Victoriei s-a transformat într-un altar. Sute de oameni au aprins lumânări și au adus în flori în semn de recunoștință față de Regele Mihai Întâi al României, ultimul suveran al țării noastre.

Cu ochii în lacrimi, cei care l-au prețuit pe fostul monarh au venit pentru a-i aduce un omagiu. Unii dintre ei au adus picturi care-l întruchipează pe Regele Mihai și drapelul regal.

Gestul impresionant a fost făcut atât de studenți de 20 de ani, cât și de oameni în vârstă.

Sicriul cu trupul însuflețit al Maiestății Sale va fi depus, miercuri seara, la Sala Tronului a Palatului Regal, potrivit programului funeraliilor Regelui Mihai. Timp de două zile, oamenii vor putea să își ia rămas bun de la ultimul Rege al României.

foto: Dumitru Angelescu


Citește și Portretul Regelui Mihai, ascuns într-o biserică din Dolj. Cum a fost salvată pictura


 

Close
Închide
  Close