De Ana Hațeg,

Doi dintre cei 11 elevi de la Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din Arad care au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni, au rămas internați în spital.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad că simptomele celor 11 copii sunt asemănătoare cu cele pe care le-au avut elevii care au ajuns săptămâna trecută la spital – cefalee, dureri abdominale și erupții cutanate.

„Astăzi au fost 11. Ei au fost azi la şcoală, pentru că s-au reluat cursurile. S-au prezentat cu cefalee, dureri abdominale, unii cu iritanţii sau erupţii cutanate. Au rămas internaţi un copil de 8 ani şi unul de 18 ani”, a spus Roz, citată de Mediafax.

Un număr de 40 de copii de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” au ajuns la spital cu erupţii la nivelul feţei, greţuri şi vărsături, simptome care ar fi fost provocate de o deratizare care s-a făcut în sălile de curs, 14 dintre aceştia rămânând internaţi.

Citeşte şi:

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii Total Dance Center din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

În plină critică națională la adresa medicilor, cum arată viața grea și scrisoarea emoționantă ale unui bătrân care le mulțumește doctorilor că i-au ținut moartea la ușă

Ce nume vor purta Prințul Harry și ducesa Meghan după ce și-au pierdut titlurile regale

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre