«Am dat 500 de anunţuri la matrimoniale»

11 iulie 2009 16:44

La vârsta lui, Gheorghiţă Ionescu, poreclit “virginul de 46 de ani”, copleşit de nenoroc la femei, de timiditate, dar şi de lipsa banilor, încearcă, de ani buni, să o cunoască pe femeia alături de care să trăiască. N-a găsit altă cale decât cea a anunţurilor matrimoniale date prin ziarele locale. Peste 500, în ultimii cinci ani. Zilele trecute, el s‑a arătat interesat şi de doamna care, prin intermediul ziarului Libertatea, a dorit să-i trim

4062-162048-virgin.jpgLa vârsta lui, Gheorghiţă Ionescu, poreclit “virginul de 46 de ani”, copleşit de nenoroc la femei, de timiditate, dar şi de lipsa banilor, încearcă, de ani buni, să o cunoască pe femeia alături de care să trăiască. N-a găsit altă cale decât cea a anunţurilor matrimoniale date prin ziarele locale. Peste 500, în ultimii cinci ani. Zilele trecute, el s‑a arătat interesat şi de doamna care, prin intermediul ziarului Libertatea, a dorit să-i trimită un mesaj însoţit de câteva fotografii.

S-a îmbrăcat în hainele bune. Cămaşă albă, pantaloni kaki, pantofi negri. “Să nu credeţi că aşa merg în fiecare zi”, îmi spune, deşi mă gândesc că nu i-ar sta rău ca tocmai astfel să se îmbrace zilnic. Ochii albaştri, părul frezat într-un vag stil bros de odinioară, iar glasul plin de dorinţa de a i se întâmpla şi lui ceva frumos în viaţă. Cam aşa m-a întâmpinat, într-un parc din centrul Piteştiului, 4062-162053-matrimoniale.jpgGheorghiţă Ionescu, cel supranumit deja de presă “virginul de 46 de ani”.

“Acasă nu putem, că stau cu chirie, vai de capul meu că şi-aşa nu am plătit-o de-o lună, că n-am primit nici eu salariul de la muncă”. E un fel de “om bun la toate” la un atelier de tâmplărie, dar mai câştigă ceva bănuţi cosind iarba de pe dealurile comunei natale, Morăreşti.

“N-am fost îndrăgostit niciodată. Nici o primă mare iubire n-am avut. Nu ştiu de ce. Oi fi prea sensibil, timid, retras. Plus sărăcia. Alţii măcar au «papagal» sau tehnici de agăţare a femeilor, dar eu nici asta nu am”, îmi spune bărbatul.

4062-162056-faximil.jpgPentru el, mai toţi oamenii sunt sclavi, deşi nu îi e nici lui foarte clar ce înţelege prin sclavi. “Sunt sclavi care reuşesc în viaţă, adică au o relaţie cu cineva: cu un prieten, cu un patron, cu vecinii sau cu o femeie. Alţii nu reuşesc, aşa ca mine. Dar vă întreb eu: sclavii de peste 45 de ani nu au dreptul la o viaţă?”.

După ce a terminat 10 clase, a lucrat mai mult în locuri pline de bărbaţi, aşa că n-a avut pe unde să-şi încerce norocul. “Nu beau, nu fumez, nu intru în baruri sau în discoteci. Unde să le găsesc?”. Şi uite-aşa i-a venit, acum mai bine de cinci ani, ideea publicării de anunţuri matrimoniale în ziare.

“O lună apărea anunţul, o lună făceam pauză. Le-am dat cam pe la toate ziarele de aici, că deja mă cunoştea lumea după numărul de telefon sau după anunţ. Îmi dădeam datele fizice ca să sugerez, aşa, cam cum aş vrea să fie şi eventuala iubită. Spuneţi, cer prea mult? Păi, dacă io-s ăsta – şi se ridică de pe bancă – nu vreau decât să fie ca mine la trup”.

Aşa s-au adunat peste 500 de anunţuri în cinci ani. Rezultatul? Multe “alarme false”, multe jigniri – “sunt rele femeile, să ştiţi, că unele îmi ziceau «fugi, tataie de-aici că tu ai vreo 70 de ani şi vrei păsărică tânără». Dar aşa e vocea mea la telefon, că nici n-am vreunul din ăsta modern” – şi câteva întâlniri.

“Majoritatea voia de fapt să se aleagă cu o masă pe gratis”, oftează bărbatul. Recunoaşte că a dat şi anunţuri în care s-a declarat “domn virgin”, dar s-a ales mai mult cu apeluri de la homosexuali. A cheltuit destui bani pe telefoane, pe SMS-uri, a împrumutat, la ultima “aventură”, cu 200 de lei o profesoară care i-a lăsat “gaj” o copie după diploma ei de licenţă.

“De la a doua întâlnire m-a rugat s-o împrumut. Apoi n-a mai răspuns la telefon”, adaugă Gheorghiţă, omul ce ar putea fi numit şi “domnul Ghinion”.

Pofteşte la «Zână» şi la Sexy-Brăileanca

Cu puţin timp în urmă, după ce văzut mai multe fotografii cu starlete din lumea industriei porno, Gheorgiţă Ionescu declara, în ziarele din Argeş, că şi-ar dori ca o viitoare soţie să arate ca Sexy-Brăileanca.

4062-162070-gratzii.jpg

“Nu-i frumoasă, dar are forme”, spunea bărbatul care, dincolo de timiditate şi modestie, are gusturi bine definite. “Dacă peştişorul de aur v-ar îndeplini o dorinţă, ce mare vedetă v-ar plăcea ca femeie?”, îl întreb. “Pe doamna Andreea Marin o urmăresc de 10 ani. Domnule, arată bine şi-acum! S-a păstrat, ce mai!”, îmi spune, cu voce fermă, bărbatul.

4062-162072-elena.jpgElena l-ar vrea de soţ

La întâlnirea cu Gheorghiţă Ionescu, Libertatea i-a prezentat şi mesajul însoţit de câteva fotografii ale unei femei din Bucureşti, interesată de o eventuală relaţie cu cel supranumit “virginul din Piteşti”.

Elena Iliescu, de 39 de ani, mamă a doi copii, operatoare de maşină la o fabrică de mase plastice, divorţată de doi ani, ne-a rugat să-i transmitem că ar vrea să-l cunoască.

“Eu am suferit mult, am avut parte numai de beţivi şi panarame de bărbaţi, dar aş face multe pentru un om cu suflet bun, aşa cum mi s-a părut mie domnul Ionescu. Dar n-am ce pierde dacă încerc, aşa că o să merg până la capătul pământului până voi găsi acel bărbat”, ne-a rugat Elena Iliescu să-i transmitem lui Gheorghiţă.

“Mda, arată mai bine ca altele. Are copii?”, au fost primele cuvinte ale acestuia, văzând pozele. “Ar vrea să vină aici sau mi-ar putea găsi de lucru în Bucureşti?”. L-am sfătuit să afle singur răspunsurile dorite şi i-am dat numărul de telefon al Elenei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro