Mergi direct la conținut »
Ambasada Statelor Unite anunță că urmărește cazul baschetbaliștilor înjunghiați în Brăila
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ambasada Statelor Unite anunță că urmărește cazul baschetbaliștilor înjunghiați în Brăila

Ambasada Statelor Unite anunță că urmărește cazul baschetbaliștilor înjunghiați în Brăila

Ambasada Statelor Unite la București a transmis că a luat act de ceea ce s-a întâmplat la Brăila, acolo unde doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați în timp ce se aflau pe o terasă, și urmărește cazul.

„Ambasada SUA a luat cunoştinţă de acest caz şi urmăreşte îndeaproape incidentul”, arată Biroul de Presă al ambasadei duminică într-un răspuns remis la solicitarea Agerpres.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, unul dintre ei fiind într-o stare gravă, cu un plămân perforat, potrivit IPJ Brăila.

Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă iar cel de-al doilea, Joseph McClain, de 25 de ani.

Baschetbaliştii americani, care au ajuns la Cuza Sport luna trecută, se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă în momentul în care au fost loviţi cu pumnii şi atacaţi cu sticle şi cuţite.

IPJ a ridicat filmările existente pe terasa restaurantului aflat în Grădina Mare şi a declanşat o anchetă în acest caz.

Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi noaptea trecută la Brăila au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) iar în prezent au o stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, însă în cazul unuia dintre ei medicii iau în calcul să fie transferat la Bucureşti, dacă situaţia o va impune, a declarat, purtătorul de cuvânt al SJU Brăila, Alina Neacşu.


Citește și: Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


Close
Închide
  Close