MENIU CAUTĂ
22 Oct. 2017 09:06 , de Valentina Postelnicu

Ambasadorul SUA, la pas prin Parcul Natural Văcărești; Hans Klemm a fost promovat la rangul de cercetaș (FOTO)

Distribuie

Ambasadorul SUA, la pas prin Parcul Natural Văcărești. Hans Klemm a vizitat Delta, și a fost promovat, alături de soția sa, la rangul de cercetaș, de către Asociația Cercetașilor Tradiționali din România.

Ambasadorul SUA la București a scris despre plimbarea prin Delta Văcărești într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei. 

'Vizită în Parcul Natural Văcărești este un refugiu în mijlocul naturii, unde poți să te bucuri de liniște, să asculți păsările, sau sunetul vântului. Ambasadorul Hans Klemm, recent promovat cercetaș de către Asociatia Cercetasilor Traditionali din Romania, împreună cu soția sa Mari, și cu familiile altor colegi români și americani, au vizitat astăzi parcul și au rămas impresionați de ecosistemul dezvoltat în această zonă, dar și de munca depusă de echipa care administrează parcul', a scris ambasadorul.

Și reprezentanţii Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti au scris despre vizita diplomatului american.

'Astăzi Parcul Natural Văcăreşti a primit vizita ambasadorului SUA, dl Hans Klemm. Specialiştii parcului l-au ghidat pe potecile însorite şi i-au povestit istoria locului şi caracteristicile naturale. Culorile toamnei au însoţit permanent delegaţia. A fost o minunată zi de octombrie”, a precizat asociaţia.

Ambasadorul a primit însemnele de cercetaș, fiind acceptat ca membru în Asociația Cercetașilor Tradiționali din România.

Loading...
Comentarii