De Ana Hațeg,

”Sunt foarte bucuros că am votat la alegerile pentru Președintele României. A fost pentru prima dată când am votat prin corespondență, o modalitate de care au putut beneficia doar românii din străinătate. Este mai simplu și mai elegant decât poate cineva să își imagineze de aceea regret că atât de puțini români au ales această variantă (41.003 în întreaga lume dintre care 11.835 în Marea Britanie)”, a scris Mihalache pe contul de Facebook.

Alături de postarea sa, Mihalache a publicat și mai multe fotografii din timp ce vota și a transmis informații privind exercitarea votului prin corespondență.

De asemenea, el le-a amintit românilor din Marea Britanie că joi, 7 noiembrie, ora 23:59 este termenul limită până la care plicurile cu buletinele de vot ale alegătorilor care şi-au exprimat votul prin corespondenţă trebuie să ajungă fie în România, la Biroul electoral pentru votul prin corespondenţă, fie în Marea Britanie, la Secţia consulară a Ambasadei României la Londra sau la Consulatul General al României la Manchester sau la Consulatul General al României la Edinburgh, în cazul în care alegătorii au optat pentru trimiterea voturilor lor la misiunea diplomatică sau oficiile consulare ale României.

”Asigurați-vă că le trimiteți din timp astfel încât ele să ajungă până la termenul limită!”, a fost îndemnul ambasadorului.

Citeşte şi:

Filmul intervenției de la Colectiv nu a avut nici măcar număr de înregistrare!

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani. Era internat în spital de aproape 6 luni

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați