Mergi direct la conținut »
Amenzi de peste 9.000 de lei în urma protestelor din Piața Victoriei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Amenzi de peste 9.000 de lei în urma protestelor din Piața Victoriei

Amenzi de peste 9.000 de lei în urma protestelor din Piața Victoriei

Jandarmeria Română a anunţat că şase persoane au fost duse la secţia de poliţie, în urma protestelor din Piaţa Victoriei. Totodată, au fost date amenzi de peste 9.000 de lei pe durata manifestaţiilor care au avut loc sâmbătă seară, în faţa Guvernului.

„Un număr de şase persoane au fost conduse la secţia de poliţie şi au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 9.000 de lei pe durata protestelor care au avut loc sâmbătă seara în Bucureşti”, a anunţat Jandarmeria, care precizează că cele şase persoane duse la secţie au săvârşit „fapte contravenţionale”.

Mai precis, sancţiunile contravenţionale, în valoare totală de 9.100 de lei, au fost aplicate pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine.

Aproximativ 5.000 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei din Bucureşti faţă de coaliţia guvernamentală.

Oamenii au scandat lozinci precum precum “DNA să vină să vă ia”, “Justiţie, nu corupţie”, “Analfabeţii”, “Demisia”, “Nu vrem să fim o naţie de hoţi”. Unii dintre ei poartă şi pancarte cu mesaje cum ar fi “CNCD = cenzura roşie” sau “Vreau un premier care să mă inspire, nu de care să-mi fie ruşine”.

Proteste au avut loc şi în alte oraşe din ţară, precum Cluj, Timişoara, Galaţi şi Constanţa.


Citește și: Atac cu cuțitul în Paris! Doi morți și opt răniți, după ce un bărbat a înjunghiat mai multe persoane – VIDEO


 

Close
Închide
  Close