Ana Maria Nedelcu susţine că a fugit cu copilul din Canada de teama fostului soț, încălcând ordinul de custodie comună cu tatăl copilului. Femeia a dezvăluit că fiul său era închis pe întuneric, ars cu ţigara.

”Vrea să mă sărute tot timpul. E periculos. Vrea sa mă pupe pe obraz şi pe gură. Şi mă loveşte tot timpul. Aici m-a lovit. M-a rănit, m-a izbit, nu îmi place. Sunt speriată, nu îl iubesc. E un om rău. Pentru că mă va rani. Hai să plecăm pentru totdeauna! Hai să mergem acasa”, i-a spus copilul mamei lui, potrivit Kanal D.

Susţine că tatăl copilul este violent

Ana Maria Nedelcu a locuit în Canada până în 2014, când a decis să plece alături de unul dintre copii săi minori, deşi pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui Ea a venit în România, iar tatăl copilului a făcut plângere penală împotriva femeii, în Canada.

Ana Maria Nedelcu este urmărită penal pentru răpire şi încălcarea unui ordin comun de custodie, fapte pentru care, în Canada, riscă până la 10 ani de închisoare. Copilul, în vârstă acum de 6 ani, are dublă cetăţenie, candiană şi română, potrivit avocatului femeii. Cu toate acestea, o marte din magistrați consideră că românca nu ar trebui să fie extrădată:

”Femeia a încălcat doar un ordin judecătoresc, nu a răpit pe nimeni, E o infracțiune care se pedepsește cu trei luni de închisoare. Tot ce e sub patru luni nu presupune încarcerarea ca măsură preventivă, așa că procurorii Curții de Apel vor cere eliberarea ei”, ne-au dezvăluit surse apropiate acestui caz.

Pe același subiect: 

Urmărește-ne pe Google News