Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei. „Ești forța vieții mele”

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei. „Ești forța vieții mele”

Anamaria Prodan a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant pentru mama ei, care mâine ar fi împlinit vârsta de 71 de ani. Ionela Prodan a murit în luna aprilie a anului trecut, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă.

De Livia Lixandru,

,,La mulți ani iubirea vieții mele !!! Sa râzi și sa cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești in sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele ! Tu imi călăuzești pașii secundă de secundă ! Te iubesc fara marginele mama mea frumoasa!”, este mesajul emoționant postat de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit recent despre relația specială pe care a asvut-o cu mama ei. Cele două erau bune prietene și petreceau mult timp împreună.

Anamaria Prodan si mama ei, Ionela Prodan

„Eu am avut o relaţie specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine. Când am avut accidentul de maşină, în momentul impactului mama mă suna că a simţit că s-a întâmplat ceva.

Ea când a avut accidentul de maşină îi spunea şoferului: nu merge cu aşa mare viteză, dar oricum trebuie să ajung în timp. Era botezul meu (n.r. al Anamariei Prodan). S-a amânat tot. A plecat toată lumea. M-au botezat la doi ani şi”, a povestit Anamaria Prodan la Refresh by Oana Turcu, în urmă cu doar câteva luni, potrivit Spynews.

Mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că moartea Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Cine a fost Ionela Prodan

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947, este o solistă din Oltenia, precum și mama jurnalistei și impresarei de fotbal Anamaria Prodan. De-alungul timpului, a devenit una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară.

A interpretat cântece și în duet cu Ion Dolănescu. Ionela Prodan a absolvit două facultăți la Universitatea din Craiova: Istorie – Geografie şi Istorie – Filosofie. La Ediţia a II-a a Festivalului „Maria Tănase“ din Craiova (1970),a primit Marele Premiu al Festivalului. Acolo l-a cunoscut pe marele folclorist prof. Hari Brauner, căruia i-a datorat foarte mult din cariera sa de artist interpret al cântecului popular.

Fostul Președinte al României, Ion Iliescu i-a conferit artistei Ionela Prodan pe 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Close
Închide
  Close