Toate bune și frumoase până în seara de gală, când s-a rupt scena şi s-a lăsat cu 20 de centimetri, creându-se panică atât în rândul copiilor, cât și al părinților, care priveau neputincioși. Mai ales că incidentul a avut loc în momentul în care toţi participanţii erau pe scenă pentru festivitatea de premiere

După cele întâmplate, Primăria din Constanţa va începe o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la acest eveniment neplăcut, chiar dacă nimeni nu a fost rănit, la finalul căreia cei care se fac vinovaţi de această situaţie ar putea fi amendaţi.

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat marţi, 17 iulie, că municipalitatea a fost finanţator al evenimentului, festivalul fiind organizat de Asociaţia Culturală Mamaia Copiilor, informează Digi 24. Edilul a mai precizat că Primăria a pus la dispoziţie şi infrastructura evenimentului, scena din Piaţeta Cazino din Mamaia.

Decebal Făgădău a mai precizat că nu scena a fost cea afectată, ci un element de butaforie realizat în faţa acesteia. Astfel, scena respectivă a cedat şi s-a lăsat cu 20 de centimetri, iar copiii aflaţi în zona respectivă s-au speriat şi au început să ţipe.

La rândul lor, organizatorii susțin că scena respectivă ar fi cedat din cauza ploilor din timpul festivalului.


Citește și: REZULTATE TITULARIZARE 2018. S-au afișat notele la examenul de titularizare


 

Urmărește-ne pe Google News