Un număr de 14 mame au depus, miercuri, o plângere la Poliția Iași în care reclamă că au fost înşelate de două femei care au postat pe o reţea de socializare că vând scutece ieftine, iar după ce au trimis banii nu au primit nimic în schimb.

Anunţurile au fost publicate pe grupuri de facebook dedicate persoanelor cu copii mici, iar sute de persoane din toată ţara ar fi căzut în plasa celor două femei, care se pare că sunt din Gorj.

„Erau grupuri de genul vânzări din diferse localităţi, chiar şi din Iaşi. Apăreau tot felul de oferte super tentante. Iniţial nu am fost super încântată de ideea de a da banii în avans, pentru că acesta era singurul dezavantaj, să le dai banii în avans, să le plăteşti ofertele. Aveau termen de livrare undeva 25 – 40 de zile lucrătoare”, a declarat, pentru Mediafax, Alina Andrieş, una dintre mamele cele care au venit miercuri să depună o plângere la Poliţie.


Citește și: Caz șocant în Botoșani. A înviat la trei zile după ce l-au declarat mort!


Femeie a spus că a primit comanda după cinci luni şi, crezând să este o ofertă „super bună”, a încercat din nou, fără rezultat, însă.

„A durat în jur de 5 luni până a venit comanda. Deşi ţineam legătura cu cineva, banii i-am virat în contul altei persoane. Când am primit comanda după 5 luni a venit cu compensaţii, cadouri şi automat m-am gândit că e o ofertă super bună şi am mai dat o comandă. De pe 21 februarie de când am achitat până în momentul de faţă nici măcar explicaţii nu am mai primit, nici la telefon nu răspund”, a continuat, conform sursei citate, Alina Andrieş.

Altă femeie a explicat că a fost ademenită cu explicaţii, astfel că, deşi comanda a întârziat, a continuat să comande scutece ieftine şi chiar a recomandat cunoştinţelor să cumpere de pe acest grup.

De fiecare dată când mămicile au întrebat de unde sunt aduşi pamperşii, li s-a spus că există un contract cu firme din Polonia şi Ungaria, iar vina pentru faptul că nu se livrează la timp ar aparţine curierilor.

Femeile nu cred că îşi vor mai putea recupera banii, însă au decis să depună plângere la poliţie.
Poliţiştii recomandă ca în momentul în care vrem să facem cumpărături pe internet să achiziţionăm produse de pe site-uri de profil şi să alegem varianta plăţii la primirea coletului.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci