De Delia Chilianu,

Pentru Andreea Anghel, Ionuț nu a murit. Îl simte în permanență în sufletul ei: ”Ionuț este cu noi zi de zi, chiar dacă nu-l putem vedea. Este lumina din suflet meu. Dragostea lui mă însoțește pretutindeni și îmi dă putere”, spune Andreea. Se uită zilnic la pozele cu el. Și, pentru că a văzut că foarte mulți oameni îi scriau pe internet, a decis să publice o carte cu mesajele lor: ”Pe grupul de socializare pe care l-am creat, oamenii îi scriau lui Ionuț povești sau poezii, în fiecare seară, sau îi spuneau ”bună dimineața” și așa s-a născut ideea de a le strânge pe toate într-o într-o carte”, povestește Andreea.

Mama lui Ionuț Anghel face noi declarații: Andrei își dorește un frățior

În carte a scris și despre întâmplarea neobișnuită pe care a trăit-o imediat după înmormântare: ”Se întâmpla după ce l-am înmormântat pe Ionuț. Am venit acasă și când am vrut să ud florile, care erau aproape uscate, am descoperit un fir verde de busuioc. Eu nu am avut busuioc (în ghiveci- n.r.) și nu îmi imaginez cum a ajuns acolo.L-am luat ca pe un semn și ca un răspuns la rugăciunile mele. Atunci mi-am dat seama că a așa fost voia lui Dumnezeu”, mai spune Andreea. A îngrijit busuiocul cu multă grijă și chiar și acum, după ce s-a uscat, îl păstrează cu sfințenie în casă.

Când merge să-l ia de la școală pe Andrei, Andreea se tot gândește cum ar fi arătat Ionuț la școală: ”El ar fi trebuit să fie clasa a doua acum, că era o diferență mică de vârstă între ei. Eu mi-am dorit foarte mult doi copii, de vârste apropiate, ca să se aibă unul pe celălalt. Andrei își dorește un frățior, ca să aibă un partener de joacă, dar vom vedea. Cum vrea Dumnezeu” mai spune Andreea. Când îi este dor de Ionuț, femeia se duce la cimitir. Și se duce des. Este locul unde se simte completă și parcă, în acele momente, golul din sufletul ei dispare.

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB
Recomandări

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Primele informații despre starea de sănătate a membrilor trupei Dj Project după accident

VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Dumitrescu Jr., la primul lui rol într-un lungmetraj. ”Tata a înțeles că nu vreau să joc fotbal și m-a susținut să devin actor!”

VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Mantea nu-și crește fiul ”după manual”: „Da, i-am aruncat suzeta la gunoi, dar a plâns și i-am dat-o înapoi!”

Un an de la moartea lui Gyuri Pascu. Prietenii lui se strâng la Agnita și cântă pentru el la casa de cultură

VIDEO REPORTAJ | Când viața bate…serialul! ”Las Fierbinți” e fantezie, la Fierbinți e nebunie! Sătenii figuranți plâng de dorul Aspirinei la cârciuma lui Oaie

 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare