Mergi direct la conținut »
Andreea Cosma a depus o plângere penală pentru amenințările primite după dezvăluirile făcute în ultima perioadă
Ştiri Libertatea > Ştiri > Andreea Cosma a depus o plângere penală pentru amenințările primite după dezvăluirile făcute în ultima perioadă

Andreea Cosma a depus o plângere penală pentru amenințările primite după dezvăluirile făcute în ultima perioadă

Andreea Cosma, plângere penală pentru amenințările primite. Deputatul PSD Andreea Cosma a mers miercuri la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), unde a depus o plângere penală pentru ameninţare, în urma mesajelor pe care le-ar fi primit pe telefonul mobil. Cu o zi în urmă, ea a fost primită în audienţă de ministrul de Interne, Carmen Dan, apoi a avut o întâlnire şi cu noul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, după demiterea lui Bogdan Despescu. „Am plecat ieri (marți, 20 februarie - n.r.) de la doamna ministru de Interne Carmen Dan către domnul chestor Cătălin Ioniţă. Am stat de vorbă cu dânsul şi astăzi m-a îndrumat să vin la sediul IGPR, să depun plângere şi să vadă şi fotografiile de pe telefon. Dânsa (Carmen Dan - n.r.) m-a chemat în audienţă, mi-a spus că în acest caz competent este IGPR şi să depun plângere”, a spus Andreea Cosma, la sediul IGPR, citată de Digi 24. Ea susţine că în ultima perioadă a primit „cinci-şase” mesaje de ameninţare şi că suspectează că acestea ar fi fost trimise de fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti.

„După conţinutul mesajelor am suspiciunea că e posibil să fie de la procurorul Negulescu. Nu vreau să îl acuz de nimic, dar vreau ca Poliţia să facă ce trebuie şi să se cerceteze care este sursa mesajelor”, a afirmat sora lui Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul privind DNA, după ce a susţinut că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi falsificat probe.

Andreea Cosma a mai spus că în cursul acestei zile va mai depune o plângere şi la Inspecţia Judiciară, pentru „aspecte care au legătură cu procurorii Negulescu şi Onea, care s-au cercetat unul pe altul într-un dosar din 2017”.

Iată ce spunea Andreea Cosma, în trecut, despre procurorul Negulescu: „Mi-a fost frică de el, spunea că vrea să paradească pe toată lumea”.


CITEȘTE ȘI…

Victor și Ioan Becali ar putea petrece numai câteva luni în penitenciar, după decizia definitivă din dosarul de dare de mită

UPDATE: Condamnări definitive în dosarul ”Mită pentru judecătoare”. Ce pedepse au primit Ioan și Victor Becali


 

Close
Închide
  Close