MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 19:51

Andreea Marin, mesaj emoționant după moartea lui Cristian Țopescu. “Ultima noastră întâlnire, surprinsă în fotografie”

Distribuie

Andreea Marin, mesaj emoționant după moartea lui Cristian Țopescu. Vedeta a povestit pe contul de socializare cât de mult a contat pentru ea, întâlnirea cu fostul comentator sportiv.

Andreea a publicat alături de mesaj, și ultima fotografie făcută împreună cu Cristian Țopescu. Cuvintele ei exprimă regretul și durerea pentru dispariția omului care i-a marcat viața.

”Omul de-a cărui voce m-am îndrăgostit înainte să-i cunosc chipul, atunci cand eram copil. Vocea cu har ce îți spunea o poveste inainte de orice competitie sportiva televizata, doar cateva vorbe si erau de ajuns sa te simti acolo, peste mari și țări, alaturi de sportivii nostri ce luptau pentru inca un titlu. Timbrul acela ce-ti transmitea emotie, dar si informație bine documentata, gandita, semn ca in spatele vocii era un om ce nu facea lucrurile la intamplare, ce-ti acorda respect, pentru ca tu il asculti, ca telespectator. La vremea aceea, nici nu știam ce inseamna cu adevărat televiziunea, nici gând să visez pe atunci ca voi avea șansa să lucrez si sa am eu insami, peste ani, o voce, cu atât mai puțin mi-am putut imagina ca primul om de la centru ce-mi va oferi onoarea de a prezenta un format alaturi de el va fi chiar El: Cristian Țopescu. Mi-a dat incredere cand eram doar la inceput de drum, m-a invatat ce inseamna să te documentezi atent, cu respect pentru tine, pentru meseria ta si pentru cei ce iti ofera din timpul lor sa te priveasca, sa te asculte. Ultima noastra întalnire, surprinsă în fotografie, a fost totodată și ultima îmbrațisare, cu mult drag, a unui om, pe cât de mare și minunat, pe atat de modest. Multumesc, drum bun printre stele!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii spun că familia lui Cristian Țopescu a fost continuu la spital. Ieri, pacientul a avut o zi ușor mai bună, dar peste noapte, starea lui a devenit foarte gravă. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil”, potrivit Spitalului Elias.

Citește și:

Dialog uimitor între Cristina Țopescu și tatăl ei. Ce mărturisire i-a făcut prezentatoarea tv. ”Sufeream, pentru că mi te-a răpit”

Citește mai multe despre Andreea Marin și Cristian Ţopescu pe Libertatea.

Comentarii