Cea mai sexy romanca, prezentatoarea tv Andreea Raicu, a hotarat ca blondul n-o prinde. Ea a revenit la look-ul brunet ieri, la timp pentru ultima reuniune a vedetelor Prima, organizata de Luana, sotia lui Cabral, inainte de a naste.
Iantu a fost marea absenta a intalnirii, motivat insa de o raceala puternica. Restul vedetelor, desi obosite dupa saptamanile petrecute cu „Caravana Prima”, au facut act de prezenta, povestindu-si amintirile. In Targu Mures, autocarul s-a defectat chiar in mijlocul orasului, asa ca vedetele au fost nevoite sa-si care bagajele pana la hotel cu taxiul. Cu vreo 10 de fapt, deoarece la Targu Mures toate taxiurile sunt Tico.
Apoi, in Medias, primaria a uitat sa tocmeasca gardieni, care sa le asigure paza si protectia. Nadine si Virgil Iantu au acordat cele mai multe autografe, fiind cele mai indragite vedete ale postului. Catrinel Sandu a slabit cateva kilograme, caci nu a mancat pe parcursul celor aproape doua luni decat cartofi prajiti cu snitel. Nadine s-a plans de paturile de hotel, iar Cabral de vremea ploioasa.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres