Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'Andreea Balan si Petrisor Ruge au castigat marele premiu de 60.000 € si trofeul  celei de-a cincea editii ‘Dansez pentru tine’. Ei au dansat pentru Stefanel Curugiu, de 14 ani, un baiat extrem de sarac care visa la o viata mai buna si un viitor pe masura. Socati si in acelasi timp fericiti de aflarea vestii, Andreea si Petrisor spun ca s-au legat pe viata de Stefanel.


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'‘Ii iubesc foarte mult! Si trebuie sa le multumesc o viata intreaga pentru ca mi-au schimbat mie soarta!’, a spus Stefanel printre lacrimi, multumindu-le Andreei Balan si lui Petrisor Ruge, perechea care a dansat pentru el si i-a indeplinit visul.


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'In acelasi timp, Andreea si Petrisor nu-si mai incap in piele de bucurie. ‘Sunt foarte fericita ca am primit locul I din partea juriului, pentru ca astfel ni s-a rasplatit toata munca pe care am depus-o aici, dar si in Mexic si am demonstrat ca am meritat sa fim trimisi in Mexic la competitia internationala „Dansez pentru tine”. Dupa aceea, cand s-au citit rezultatele voturilor publicului, am ramas socata, nu ma asteptam sa fim pe primul loc si la voturi, pentru ca micuta Diana avea un caz grav de sanatate si ma asteptam ca Smiley sa ia primul loc la voturi?’, a spus Andreea pentru Libertatea. Ce va face Stefanel cu banii si care a fost reactia lui la aflarea vestii ca a castigat marele premiu? ‘Stefanel a fost foarte fericit, dar nu cred ca realizeaza ce inseamna aceasta suma de bani. Dupa concurs, eu si Petrisor am stat de vorba cu el si i-am explicat ca acesti bani ii vor schimba radical viata, ca de acum va avea una noua, mai buna si atunci a inceput sa planga in hohote. Oricum, din ‘multumesc’ si ‘sunteti cei mai buni’ nu ne-a scos toata seara’, a povestit Andreea Balan.


„E ca un fratior mai mic pentru noi”


‘Stefanel e ca un fratior mai mic pentru noi. Faptul ca ne-am luptat pentru el si l-am ajutat sa castige acesti bani pentru viitorul lui inseamna ca ne-am legat pe viata de el. O sa-i fim alaturi mereu, o sa-l sfatuim cand va avea nevoie si sper ca va avea o viata frumoasa. E un baiat foarte inteligent, sunt sigura ca va ajunge departe, merita aceasta sansa de la viata’, a mai adaugat cantareata.


„Suntem mandri de baiatul nostru”


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'Parintii lui Stefanel il asteapta, intr-o casa saracacioasa din satul Fastaci, comuna vasluiana Cozmesti. ‘Speram ca baiatul meu sa ia premiul cel mare, vorbisem cu Petrisor si mi-a garantat ca o sa castige. Suntem mandri de baiatul nostru, pentru ca ne-a ajutat de la o varsta asa de mica’, ne-a declarat, ieri, Stefan Curugiu (39 de ani), tatal lui Stefanel.


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'‘Vom folosi o parte din cei 60.000 € la finalizarea constructiei casei, iar banii care vor ramane ii vom baga in banca, sa-si ia Stefanel un apartament cand va fi mai mare’, spune mama baiatului de 14 ani, Violeta Dudau (35 de ani), gravida in luna a noua.


LOCUL 2: Smiley si Adriela


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'Adriela si Smiley au castigat premiul de 20.000 de euro pentru Diana Timar, 11 ani. ‘Noi am facut tot ce am putut pentru Diana. E surioara noastra mai mica si o vom ajuta de fiecare data. Ea e la scoala la Cluj si o voi vizita des. Cred ca va reusi sa-si ia protezele auditive de care are nevoie. Sunt sigura ca ne va auzi curand’, ne-a spus Adriela, care ieri se simtea mult mai bine dupa caderea de calciu suferita vineri, chiar in timpul concursului.


LOCUL 3: Laura Cosoi si Bogdan


Andreea si Petrisor: 'Stefanel a plans in hohote'‘Orice ajutor este esential pentru Alin. El are grija unei familii nevoiase, trebuie sa aiba grija de mama si de fratele sau, amandoi bolnavi, si sa vegheze asupra sigurantei lor si a zilei de maine. Cred ca premiul ii va usura viata si ii va schimba traiul zilnic si viitorul’, ne-a spus Laura Cosoi despre Alin Suru, baiatul de 12 ani pentru care au dansat ea si Bogdan Boanta. Ei s-au clasat pe locul al treilea si au castigat 15.000 de euro pentru Alin.


 

A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
PARTENERI - GSP.RO
A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
RECOMANDĂRI