De Mihai Niculescu,

Atunci, Andrei Baciu câștiga bani din diverse reclame în care apărea în lenjerie intimă. Acum este unul din specialiștii din Ministerul Sănătății, aduși în echipa ministrului liberal Victor Costache, după ce a ratat fotoliul de ministru în anul 2015.

Până să devină consilier, Andrei Baciu a răspuns de relația cu Organizația Mondială a Sănatații. El a fost implicat în definirea unor proiecte comune pentru combaterea tuberculozei și a cancerului, campanii de informare și vaccinare, asistență tehnică din partea OMS pentru combaterea rezistenței la antimicrobiene. El este și secretar general al Comisiei Naționale de Sănătate PNL.

Andrei Baciu s-a specializat în chirurgie cardiovasculară în Franța, dar s-a întors în România. Este și președintele Asociației SOS Drepturile Pacienților.

Anul acesta, examenul de rezidențiat a fost amânat, după momentul demiterii guvernului PSD prin moțiune de cenzură și al investirii noului Guvern PNL. Din această cauză, examenul a fost organizat într-un timp foarte scurt, pe 8 decembrie, iar de acesta s-a ocupat consilierul Andrei Baciu, arată Ziua News.

S-au înscris 8.876 tineri absolvenţi ai universităţilor de medicină şi farmacie, număr mai mare decât în anii precedenti. În perioada 17-19 decembrie 2019 se va face alegerea posturilor/locurilor de candidaţi în funcţie de punctajul obţinut.

”Ne dorim ca toţi absolvenţii care reuşesc să treacă pragul de 60% din punctaj să fie admişi, în condiţiile în care resursa umană este deficitară”, spunea ministrul Victor Costache.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Teodor Meleșcanu s-a opus la OSCE, în decembrie 1989, păstrării unui moment de reculegere în memoria victimelor de la Timișoara. Șeful Senatului neagă: ”E o aiureală”

Evacuați din clădirea-capcană din strada Eforie după dezvăluirile făcute de Libertatea, polițiștii vor munci într-un fost grajd și un cămin dezafectate de 10 ani!

Adriana Nedelea LA FIX: Patriarhia vrea să-l ajute pe Viorel, bărbatul cu doi copii, care lucrează la Catedrala Neamului, dar locuiește într-un subsol. Vasile Bănescu: „Implicarea mea personală e sigură și firească”

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat