De Dragoș Tănase,

Opt oameni înarmaţi răpiseră, cu o zi înainte, 29 de angajaţi şi pe unul dintre proprietarii call-center-ului, dar trei dintre angajaţi au fost eliberaţi ceva mai târziu.

Poliţia şi Garda Naţională au localizat casa unde erau ţinuţi ceilalţi şi au luat-o cu asalt.

Cinci suspecţi puternic înarmaţi au fost arestaţi, a declarat Oscar Montes de Oca, procurorul general al statului Quintana Roo, citat de Agerpres.

În acest caz, se crede că unul dintre partenerii afacerii a organizat răpirea pentru a se răzbuna pe celălalt, la două săptămâni după ce ei s-au certat din cauza divergenţelor privind salariile şi modul în care sunt trataţi salariaţii, a spus Montes de Oca. Poliţia îl caută încă pe principalul suspect.

Call-center-ul respectiv vinde servicii de vacanţă.

În luna aprilie, a avut loc un atac armat într-un club din Mexic. 13 persoane, printre care și un copil, au fost ucise.

FOTO – Arhivă


Citește și:
Trump nu are voie să folosească banii Pentagonului pentru a construi zidul cu MexiculLa 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.