Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de fiica lui Andrei Gheorghe, după moartea tatălui ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anunțul făcut de fiica lui Andrei Gheorghe, după moartea tatălui ei

Anunțul făcut de fiica lui Andrei Gheorghe, după moartea tatălui ei

Anunțul făcut de fiica lui Andrei Gheorghe, după moartea tatălui ei. Anastasia Gheorghe face un apel către presă pentru a proteja imaginea tatălui ei.

Fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe acuză că există o goană după senzațional, după ce în media au apărut imagini cu Andrei Gheorghe decedat, notează Mediafax.ro. Redăm integral mesajul trimis de Anastasia Gheorghe.

„Acesta este un apel către toți jurnaliștii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aș dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase.

Au existat pentru câteva ore astăzi imagini cu trupul neînsuflețit al părintelui meu pe site-uri ale unor publicații de presa, cărora țin să le mulțumesc că au înțeles să le elimine totuși.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să rămână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc.

Am cerut și am primit ajutorul casei de avocatura Biriș-Goran, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie.

Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate, și vă rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.

Anastasia Gheorghe”

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Primele concluzii ale legiștilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace.


Citește și Testamentul lui Andrei Gheorghe: „Vă blestem să muriţi stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită!”


 

 
 
Close
Close
Închide