De Razvan Ionascu, Alexandru Ionescu,

În curând, un nou produs marca ziarului nostru îi va încânta pe români. De săptămâna viitoare, veţi putea savura prăjitura… Libertatea. Ea continuă astfel lungul şir de produse inspirate de rubricavedetă “Fata de la Pagina 5”: o melodie, un tatuaj, un cocktail, o statuetă din ciocolată, un calendar cu nuduri şi chiar o expoziţie.

Desert

Şarlotă de vanilie amestecată cu mousse de ciocolată fină, totul ornat cu glazură de ciocolată. Sună bine? V-am făcut deja poftă? Ei bine, începând de marţi, 22 decembrie, puteţi să gustaţi şi dumneavoastră prăjitura Libertatea (130 de grame). Ea se va comercializa numai în cofetăriile Ana, la preţul de 8 lei.

Ei s-au inspirat din «Fata de la Pagina 5»

4250-210587-11expo.jpgExpoziţie

Françoise Iordache (foto), o artistă de origine franceză, a transformat rubrica în subiect de artă acum trei ani, în iunie 2006. “Expoziţia de la Pagina 5”, cum şi-a intitulat ea opera, a prezentat publicului lucrări inspirate din celebra “Fată de la Pagina 5”.

Fata din ciocolată

4250-210588-11cioco.jpg

După ce în 2005 a realizat prima sculptură în ciocolată reprezentând-o pe “Fata de la Pagina 5”, maestrul cofetar Silvian Miron a recidivat anul trecut. În numai trei zile şi jumătate, folosind 80 de kilograme de ciocolată, el a creat o adevărată operă de artă (foto) în mărime naturală. “Am vrut să fie ceva mai deosebit”, a explicat Silvian Miron.

OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Ce a făcut liceul cu banii
Recomandări

OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Ce a făcut liceul cu banii

4250-210590-11mel.jpgMelodia

“Fata de la Pagina 5” a ajuns şi melodie populară. Autoarea piesei ce poartă numele rubricii noastre e Elena Zambilă (foto), o cântăreaţă care a pozat pentru a apărea în pagina 5. Refrenul prinde cum nu se poate mai bine la sexul tare: “Mulţi bărbaţi au o plăcere/Să privească şi să spere/Dar plăcerea e un vici/ Fata de la Pagina 5”.

4250-210591-11cocktail.jpgCocktail

În urmă cu opt ani, în 2001, clubul Pub 18 din Complexul studenţesc Regie a lansat o nouă băutură, intitulată, cum altfel, “Fata de la Pagina 5”! Cocktailul a devenit rapid foarte popular printre clienţii localului.

4250-210592-11tatuaj.jpgTatuajul

Un mare fan al ziarului nostru, bucureşteanul Radu Moga (foto), şi-a luat inima-n dinţi şi, acum doi ani, şi-a împodobit braţul cu un tatuaj “Fata de la Pagina 5”. “E primul lucru la care mă uit dimineaţa, când citesc ziarul. Ştiu cum îmi va fi ziua în funcţie de fata pe care o văd”, declara atunci Radu.

Calendar

4250-210596-11calendar1.jpg

Rubrica noastră a dat idei şi unui artist fotograf care a făcut un calendar de perete de toată frumuseţea, pe care orice bărbat şi l-ar dori acasă. Răzvan Voiculescu, semnatarul mai multor pictoriale pentru revista “Plai cu Boi”, a realizat, în 2002, un calendar cu nuduri ale fetelor ce au apărut de-a lungul timpului în rubrica noastră.

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură