Mergi direct la conținut »
Cum te poți bucura de lux și de natură dacă stai în Sibiu

Sibienii aflați în căutarea unor locuințe noi care vor, în plus, să aducă natura mai aproape de casele lor, nu trebuie să se îndepărteze prea mult de centrul orașului pentru a bifa toate cerințele pe care le au de la apartamentul ideal.

Astfel de proprietăți care îți permit să te bucuri de natură se dezvoltă, în prezent, la periferia orașului.

Cei din Sibiu pot inclusiv să devină locatarii unui bloc cu fațata înfrumusețată la toate etajele cu vegetație. Astfel, se pot bucura de vegetație și de copaci pe balcoane supradimensionate cu avantajul că nu trebuie să facă nimic pentru a menține oaza de verdeață pentru că plantele sunt udate printr-un sistem automat gestionat de un programator.

Un apartament cu 3 camere într-un astfel de imobil costă 79.000 de euro în ansamblu rezidențial Waldtrum, pentru care lucrările de construcție vor fi finalizate în vara anului viitor.

Galerie foto – cum arată interiorul unui astfel de apartament

Locuința cu două dormitoare, două băi și trei balcoane este spațioasă, având o suprafață utilă de aproape 80 de mp, și se vinde la gri, deci noii proprietari o vor putea amenaja și personaliza după propriul gust.

Imobilul, aflat pe strada Doamna Stanca, dispune, totodată de o piscină încălzită la ultimul nivel la care vor avea acces toți locatorii.

 

 
 
Close
Închide