MENIU CAUTĂ
17 Oct. 2017 14:58

Un preț, 6 orașe: Ce apartamente noi cu 3 camere cumperi cu 65.000 de euro în marile orașe ale țării

Distribuie

Dacă vrei să îți cuperi un apartament nou cu 3 camere, și să te încadrezi și în programul Prima Casă, în marile orașe ale țării găsești destul de multe opțiuni, dar la periferie. În funcție de oraș, un apartament vândut cu acest preț poate să fie mai mic sau mai spațios, dar este finisat și dotat cu centrală proprie. În unele cazuri, în această sumă este inclus și un loc de parcare.

Găsești, mai jos, opțiunile pe care le ai, potrivit Imobiliare.ro, atunci când vrei să cumperi un apartament nou cu 3 camere în șase dintre cele mai mari orașe din țară – București, Timișoara, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

  • București

Bucureștenii găsesc cu 65.000 de euro apartamente cu 3 camere în blocuri noi de la periferie, în zone precum Ozana, Pallady, Berceni, Leonida sau Colentina.

Apartamentele scoase la vânzare au suprafețe utile variate, cuprinse între 55 de mp și 96 de mp.

De exemplu, poți achiziționa un apartament cu 3 camere și o suprafață utilă de 67 de mp într-un bloc nou din Ozana. Locuința se vinde cu finisaje la cheie și dotată cu centrală, calorifere și obiecte sanitare în baie.  Imobilul este poziționat la aproape 900 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu, penultima pe magistrala M3 Preciziei – Anghel Saligny.

Galerie foto – cum arată un apartament cu 3 camere în Ozana

Tot cu același preț este scos la vânzare un apartament similar ca suprafață aflat dintr-un ansamblu rezidențial nou, construit în zona Pallady, la 15-17 minute de stația de metrou 1 Decembrie 1918. Vezi aici anunțul de vânzare

O altă opțiune ar fi un apartament puțin mai mic, cu o suprafață de 65 de mp, într-un bloc nou din zona Fundeni, Colentina. Acesta se predă cu finisaje la alegere și centrală proprie, iar cu 4.000 de euro în plus poți cumpăra și un loc de parcare. Mai multe detalii despre acest apartament aici

Lista apartamentelor cu 3 camere din București scoase la vânzare

  • Timișoara

Dacă ești din Timișoara și ai un buget de 65.000 de euro pentru a cumpăra un apartament nou cu 3 camere trebuie să te orientezi spre zone precum Girocului, Calea Urseni, Aradului sau Buziașului.

Unele dintre apartamentele din Timișoara care se încadrează în acest preț sunt mai puțin spațioase față de cele din București, având suprafețe utile care variază de la 50 de mp la 76 de mp.

Spre exemplu, un apartament într-un bloc cu un singur etaj și vedere pe 3 laturi, cu 2 balcoane și o suprafață utilă de 76 de mp se vinde cu 65.000 de euro. Acesta este dotat cu centrală termică și cu obiecte sanitare la baie. Locuința este amplasată în sudul orașului, în zona Giroucului, la mică distanță de Parcul Pădurice.

Galerie foto – cum arată un apartament cu 3 camere în Timișoara

La același preț găsești și un apartament puțin mai spațios pe Calea Urseni, dar cu terasă de aproape 9 mp. Acesta este dotat cu centrală proprie și aer condiționat, iar în sumă este inclus și un loc de parcare. Anunțul de vânzare pentru acest apartament

Tot cu 65.000 de euro poți să cumperi un apartament nou cu 3 camere în zona Aradului. Acesta este situat într-un imobil aflat la câteva minute de mers pe jos de Iulius Mall. Mai multe detalii despre apartament aici

Lista apartamentelor cu 3 camere din Timișoara scoase la vânzare

  • Brașov

Brașovenii pot cumpăra cu 65.000 de euro apartamente noi cu 3 camere în zona Tractorului.

Găsești aici un apartament cu 3 camere și 2 terase care se va livra la cheie.

Blocul se află în prezent în stadiu de proiect, motiv pentru care viitorul proprietar poate să aleagă finisajele dorite (gresie, faianță, parchet) dintr-o gamă de produse inclusă în preț.

Galerie foto – cum va arăta acest apartament cu 3 camere din Brașov

Acest apartament se va afla într-un complex rezidențial nou, amplasat foarte aproape de Coresi Mall.

Lista apartamentelor cu 3 camere din Brașov scoase la vânzare

  • Constanța

Constănțenii pot cumpăra cu 65.000 de euro apartamente cu 3 camere noi în zona Tomis Nord.

Un astfel de apartament oferă vedere la lac și se află într-un imobil nou situat la mică distanță de plajă. Locuința se va vinde la alb. Mai multe detalii despre această ofertă

Lista apartamentelor cu 3 camere din Constanța scoase la vânzare

  • Cluj-Napoca

Dacă ești din Cluj-Napoca poți să cumperi apartamente noi cu 3 camere în zonele Grigorescu, Iris sau Europa.

O astfel de locuință, cu o suprafață utilă de 60 de mp, se vinde deja și va fi amplasată la parterul unui bloc cu 2 etaje. Aceasta va fi dotată cu centrală proprie și încălzire prin pardoseală. Dacă vrei și loc de parcare, trebuie să scoți din buzunar încă 2.000 de euro. Vezi aici anunțul de vânzare

Dacă aștepți până anul viitor, poți să cumperi un apartament nou și în zona Iris, la 2,5 km de centru.

Galerie foto – cum va arăta apartamentul din Cluj-Napoca

Lucrările de construcție la blocul în care va fi amplasat acesta vor fi finalizate în martie 2018, iar locuința va fi predată viitorilor proprietari finisată și dotată cu centrală termică.

Lista apartamentelor cu 3 camere din Cluj-Napoca scoase la vânzare

  • Iași

În Iași se vând apartamente noi cu 3 camere în zone precum Păcurari, Valea Adâncă, Bucium, Cug sau Copou.

Acestea variază din punct de vedere al suprafeței utile oferite de la 65 de mp la 82 de mp.

Spre exemplu, poți cumpăra un apartament cu o suprafață de 77 mp, într-un bloc nou dintr-un complex rezidențial din zona Păcurari. Acesta poate fi personalizat, iar predarea se face într-o lună de la momentul contractării acestuia.

Galerie foto – cum arată un apartament cu 3 camere în Iași

Tot cu 65.000 de euro găsești și un apartament mai spațios, cu o suprafață utilă de 82 de mp, în zona Valea Adâncă. Blocul se află în continuare în construcție.

Locuința va dispune de două băi și două dressinguri. În plus, primești și un loc de parcare gratuit. Mai multe detalii aici

Lista apartamentelor cu 3 camere din Iași scoase la vânzare

Citește mai multe despre Cluj Napoca, Iași și Timișoara pe Libertatea.

Comentarii