Mergi direct la conținut »
Apel pentru salvarea Cristinei Șoit, tânăra aflată în comă în urma unui accident. Fratele ei a murit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Apel pentru salvarea Cristinei Șoit, tânăra aflată în comă în urma unui accident. Fratele ei a murit

Apel pentru salvarea Cristinei Șoit, tânăra aflată în comă în urma unui accident. Fratele ei a murit

Apropiații Cristinei, tânăra aflată în comă în urma unui accident violent, au lansat un apel pentru salvarea ei. Luni a împlinit 23 de ani și se află internată în stare gravă la Spitalul de Urgență din Deva.

Cristina Șoit a fost implicată într-un accident violent. Apropiații tinerei din Deva au făcut un apel, prin intermediul Facebook, la cei care pot dona sânge și au grupa A2 să meargă la centrul de transfuzii.

„După cum ştiţi, Cristina, victima accidentul uide sâmbătă, se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, Secţia ATI. A suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi are nevoie de sânge urgent! Grupa de sânge este – A 2 – iar spitalul nu mai are această grupă de sânge în banca de rezervă!” , susţin apropiaţii tinerei, citaţi de replicahd.ro.

Accidentul în care Cristina a fost grav rănită a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Vețel, pe drumul național 7. Tânăra și fratele ei mai mare au rămas încarcerați în urma coliziunii în care au fost implicate trei mașini.

Alin, fratele Cristinei, aflat pe locul din dreapta al autoturismului, a murit.


Citește și FOTO | Coadă la Catedrala Mântuirii Neamului. Când se va încheia programul de vizitare


 

Close
Închide
  Close