De Răzvan Mihalașcu,

Steve Jobs a creat iTunes în 2001, iar doi ani mai târziu, a dezvoltat iTunes Music Store. De-a lungul timpului, aplicația iTunes a schimbat modul în care oamenii cumpără și folosesc produsele media, în ultimii ani utilizatorii au devenit tot mai nemulțumiți de aceasta.

iTunes, mediateca digitală lansată de Apple în 2001, a fost eliminată oficial. În iunie, la conferința dezvoltatorilor de aplicații Apple, reprezentanții companiei americane au anunțat că aplicația iTunes nu se va mai regăsi pe Mac-uri. Aplicația a fost eliminată și de pe iPhone, notează Business Insider.

În sistemul de operare macOS Catalina, iTunes va fi înlocuită de alte trei aplicații: Apple Music, Apple Podcasts și Apple TV.

Steve Jobs, fostul director executiv al Apple, a anunțat lansarea iTunes în ianuarie 2001, spunând că „este tonomatul cel mai bun și cel mai simplu de folosit din lume”.

În 2004, Apple a dezvoltat iTunes Music Store, un hub digital în care utilizatorii își puteau stoca muzica preferată.

Potrivit Business Insider, iTunes a schimbat modul în care oamenii cumpără și ascultă muzică. Cu timpul, aplicația a primit noi funcții, iar numeroși utilizatori s-au plâns că aceasta a devenit mai greu de folosit.

foto: Shutterstock

Citeşte şi:

Ultimul laptop hibrid Microsoft Surface Pro X costă 1.000 de dolari dar nu are mufă de căști. Poate fi însă folosit și ca o tabletă

Apple lucrează la telefonul de 400 de dolari. Ce specificații va avea și ce model copiază

Apple a interzis o aplicație care le permitea utilizatorilor să se ferească de poliție la protestele din Hong Kong

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări