Camera

Aplicația Cameră are un design complet nou, în care sunt incluse filtre foto pentru fiecare dintre feed-urile LIVE, iar utilizatorii pot face prin swipe-uri trecerea de la meniul de înregistrare a pozelor la cel de înregistrare a clipurilor video sau a pozelor panoramice. Totodată, aplicația permite acum patru moduri de fotografiere by default: still, square, video şi panorama. Aşa cum aţi observat, funcţia square va permite realizarea fotografiilor în raport de 1:1 direct din cameră, facilitând astfel utilizarea lor pe Instagram.

Notification Center

A primit o interfaţă nouă, care permite vizualizarea mai bună a tuturor informaţiilor trimise de aplicaţii, şi poate fi apelat şi din Lock Screen.

Control Center

Poate fi deschis din partea de jos a ecranului și care include butoane pentru acces rapid la WiFi sau Bluetooth etc.

Multitasking

Va aduce un sistem mai bun de realizare a mai multor sarcini simultan şi o mai bună procesare în background pentru toate aplicaţiile.

Safari:

Browser-ul Safari pentru iOS a fost actualizat cu o nouă interfață 3D pentru comutarea între taburi. Acesta are un nou design (mai asemănător cu Chrome pe IOS) și aduce iCloud Keychain pentru administrarea parolelor.

Siri

Siri are un nou aspect, voci noi (in engleza, franceza si germana) și este capabil să activeze/dezactiveze funcții ale iOS-ului precum Wi-Fi sau Bluetooth prin simpla rostire a unei comenzi vocale. Asistentul poate citi acum întregi feed-uri din Twitter, Wikipedia şi Bing.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci