Mergi direct la conținut »
Apple va lansa un telefon mai ieftin decât iPhone X
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Apple va lansa un telefon mai ieftin decât iPhone X

Apple a avut un succes nebun cu telefonul lansat anul trecut, iPhone X, deși prețul acestuia pornește de la 1000 de dolari. Un zvon de peste Ocean au făcut însă fanii Apple să tresară: se pare că în luna septembrie a acestui an gigantul IT va prezenta un smartphone la un preț mai accesibil. 

iPhone X a avut succes foarte mare la finalul anului 2017, fiind unul dintre cele mai apreciate telefoane de pe piață. Pentru că nu oricine s-a putut însă bucura de tehnologia disponibilă de acest smartphone, Apple ar scoate în toamna acestui an, printre altele, un telefon la un preț mai accesibil.

Zvonul a fost răspândit de mai multe site-uri de specialitate de peste Ocean, precum Bloomberg, Wall Street Journal, Morgan Stanley și KGI Securities, potrivit ziare.com.

Prețul noului iPhone ar fi undeva între 550 și 650 de dolari și, potrivit celor de la KGI Securities, acesta va fi cel mai bine vândut telefon de la Apple.

 

 

Aceleași guri vorbitoare de „IT” spun că noul iPhone va avea un ecran LCD, o diagonală de 6,1 inchi, va fi doat cu tehnologie de recunoaștere facială și va avea un display edge-to-edge. Unde mai pui că modelul ieftin al iPhone-ului va fi dodat cu cel mai nou procesor realizat de gigantul IT și o cameră principală duală și una frontală perfomantă.


EXCLUSIV/Destăinuirile lui Moni Bordeianu, omul care a înființat Phoenix. ”Dacă nu era bunica, probabil trupa nici nu exista!”


 

Close
Închide
  Close