MENIU CAUTĂ

Aproape 50 de case inundate au fost evacuate la Boian, în Sibiu. Apa atinge şi un metru şi jumătate

Distribuie

Aproape 50 de case inundate au fost evacuate la Boian, în Sibiu, luni seara. Pompierii au ajuns la fața locului pentru evacuarea apei. O femeie a cărei casă este situată pe un deal a avut nevoie de îngrijirile medicilor, însă aceştia nu au putut ajunge la ea din cauza apei.

Reprezentanţii Inspectoratukui pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, luni seară, că cincizeci de locuinţe din localitatea Boian au fost evacuate din cauza inundaţiilor.

”O parte a localităţii Boian este inundată, ca urmare a scurgerilor de pe versanţi. Au fost evacuate 50 de locuinţe. ISU Sibiu intervine pentru protejarea populaţiei şi îndepărtarea efectelor produse de inundaţii. Pentru conducerea intervenţiei, desfăşurată în sprijinul cetăţenilor, în localitatea Boian se află inspectorul şef al ISU Sibiu, colonel Laurenţiu Cosmin Balcu”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu, potrivit Observator.tv.

Citește și

EXCLUSIV/ Detalii despre show-ul care vrea să bată Exatlonul! Construție de 15.000 mp și sute de mii de euro pentru Ninja Warrior. PRO TV își creează propriul studio

 

 

Citește mai multe despre Sibiu pe Libertatea.

Comentarii