Astfel, aproximativ 150 de elevi din ciclul primar își vor ține orele în șase săli de clasă amenajate într-o construcție modulară de tip container.

Autoritățile se pregătesc de extinderea unității de învățământ, pe care o vor face însă în două etape, notează tion.ro. Primul proiect presupune extinderea corpului care deține și un bazin de înot, iar cel de-al doilea, construcția de clădiri noi.

Până atunci însă, elevii de la Școala 30 vor fi primii din Timișoara care își vor ține orele într-o construcție modulară de tip container metalic, care va fi amplasată chiar lângă școală.

Pentru că elevii nu pot fi obligați să învețe în astfel de construcții, a fost nevoie de acordul părinților pentru ca orele să se desfășoare în aceste condiții.

„În baza contractului, va fi furnizat, montat și pus în funcțiune la Școala Gimnazială nr. 30 un ansamblu modular format din container tip metalic având șase săli de clasă complet echipate, un coridor central, grupuri sanitare pentru fete și băieți și spațiu prevăzut pentru persoane cu handicap, complet utilate, conform standardelor și normativelor în vigoare necesar celor 150 de elevi din ciclul primar, în conformitate cu cerințele impuse în Caietul de sarcini”, se arată într-un anunț al Primăriei.


”Gaură” de 6,5 miliarde de lei la buget în primele opt luni ale anului. Banii s-au scurs pe salarii și pensii, iar acum Guvernul inventează noi taxe ca să acopere deficitul


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare