MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2013 17:45

Arabii bogaţi sparg milioane la târgul de lux din Dubai

Distribuie

Vrei să înveţi geografie? Atunci atlasul uriaş scos de o companie din Australia e perfect. Costă 100.000 de dolari, are 128 de pagini şi e rezultatul a 25 de ani de muncă minuţioasă.

Compania Montegrappa a pus la vânzare la târgul din Dubai un stilou din aur de 18 carate şi zeci de diamante colorate. Cel care l-a cumpărat şi-a luat şi un iaht de 20 de milioane de dolari.

Pianul de lux Steinway CrystalRock, acoperit cu cristale Swarovsky, a făcut furori la târg. Acesta costă 800.000 de dolari. Încă n-a fost fost cumpărat.

Compania McLaren a prezentat bolidul Spider, iar bogătaşii au comandat pe loc 50 de bucăţi. Preţul? Doar' 315.000 $.

Cel mai scump pat din lume vine din Suedia şi costă 110.000 de dolari: cadrul e din lemn rar, iar salteaua e făcută din păr de cal, tratat cu argint timp de trei ani.

Un ou Fabergé vechi de 160 de ani a fost expus la Dubai, dar nu şi-a găsit încă un cumpărător. Preţul bijuteriei' e de un milion de dolari, datorită ornamentelor din aur.

Ceasul Hublot, serie limitată, în valoare de 5 milioane de dolari, a fost unul dintre obiectele pe care bogătaşii arabi s-au luptat să-l aibă, mai ales că firma de lux a adus la expoziţia cu vânzare doar 5 bucăţi. Presa din Dubai a anunţat că puţin a lipsit ca firma de ceasuri să nu organizeze o licitaţie adhoc pentru ultimul exemplar din stoc.
Vrei să-ţi decorezi casa cu o veioză din crom şi sticlă de Murano în formă de harpă? Trebuie să scoţi din cont sau din buzunar cel puţin 100.000 de dolari!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii