De Dana Popa, Clara Ilie,

Ana Maria Prodan, vedeta postului de televiziune Romantica, a suferit ieri, la pranz, o interventie de ridicare si de micsorare a sanilor, care a costat-o 2.000 de euro. Cu putin timp inainte de a intra in sala de operatie, Ana Maria a fost surprinsa de fotograful Libertatii in timp ce fuma la fereastra clinicii timisorene unde a decis sa se opereze. Ieri dupa-amiaza vedeta se trezise din anestezie si se simtea bine.


‘Nu sunt genul de femeie care sa nu recunoasca atunci cand isi face o operatie estetica. Doctorul Tibi Bratu de la clinica Brol din Timisoara este singurul medic in chirurgie es-
tetica in care am incredere deplina si la care am mai apelat in urma cu 5 ani. De asemenea, am testat toate aparatele de la aceasta clinica, inclusiv pe cele laser destinate epilarii definitive. Pentru ca sunt persoana publica, am grija de imaginea mea in semn de respect pentru cei care ma urmaresc’, sustinea Ana Maria Prodan in urma cu cateva zile, cand ne marturisea ca a hotarat sa-si reduca bustul cu un numar intrucat a observat o tendinta de lasare a acestuia.

Cu cateva ore inainte de interventie, Ana Maria nu-si gasea locul in salon. ‘Am emotii mult prea mari. Mi-am dorit acest lucru, dar sincer acum nu mai stiu de mine. Nu am astampar. Sper sa nu fie nici o problema’, ne-a spus aceasta inainte de a intra in sala de operatie. Dupa-amiaza, vedeta se trezise din anestezie si se simtea bine.

‘Dupa putina odihna voi fi ca noua. Sunt fericita ca am rezolvat un lucru pe care mi-l propusesem de cateva luni, iar acum aspectul meu fizic imi va da si mai multa incredere. Nu ma asteptam ca operatia de ridicare a sanilor sa trezeasca atata interes in randul ziaristilor’, ne-a marturisit Ana Maria Prodan dupa operatie.


48 de ore, repaus la pat


‘Interventia chirurgicala de ridicare a sanilor micsoreaza si volumul acestora. Riscurile operatiei sunt foarte mici. In primele 48 de ore dupa interventie se recomanda repaus la pat, iar activitatea normala poate fi reluata dupa 2-3 zile, insa fara eforturi fizice’, explica dr. Marek Valcu, de la Clinica Silhouette din Bucuresti.Si Bambola si-a micsorat bustul cu doua numere

La inceputul anului trecut, romanca Ramona Chorleau, poreclita Bambola de italieni, a apelat la o interventie de micsorare a sanilor, la o clinica privata din Brescia. Costul operatiei s-a ridicat, potrivit Bambolei, in jurul a 10.000 de euro. ‘Am ajuns de la numarul 6 la numarul 4 la sutien. Ma simt mult mai bine si sunt foarte multumita acum de aceasta operatie. Inainte, sanii mei erau enormi!’, declara Ramona, la vremea respectiva.


 

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau
GSP.RO

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum