MENIU CAUTĂ

Așa așteaptă rezultatele de la Bac!

Distribuie

”Cu siguranţă vom obţine o medie peste 9, aşa că nu ne facem probleme. Am învăţat tot anul, iar astăzi (n.r. – ieri) am vrut să ieşim din casă şi să uităm de stresul Bac-ului la terasă”, ne-au spus Camelia şi Andreea, două tinere absolvente ale Liceului Mihai Viteazul din Capitală, care savurau un suc în centrul Capitalei. La fel a făcut şi Robert, un tânăr bucureştean, absolvent al Liceului Gheorghe Lazăr, care şi-a consumat emoţiile la mare, cu prietenii. ”Am avut ceva dificultăţi la proba de la română, dar cu siguranţă voi lua o notă mare. Şi cum weekendul acesta nu mai aveam nimic de făcut, am plecat la mare”, ne-a explicat Robert.
Absolvenţii de liceu află azi dacă au promovat Bac-ul, după ce sesiunea care s-a încheiat săptămâna trecută a fost una dintre cele mai agitate din ultimii ani. Elevii care nu vor fi mulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii tot astăzi, urmând ca până pe 11 iulie să fie publicate rezultatele finale.

Audierile elevilor, programate pentru săptămânile următoare

Nebunia audierilor în masă care îi vizează pe elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, din Capitală, suspectaţi că ar fi implicaţi în fraudarea examenului de bacalaureat, s-a stins. Poliţiştii şi procurorii au decis, în urma scandalului iscat zilele trecute, să etapizeze procesul audierilor, care se vor derula pe toată durata săptămânilor ce vor urma, în baza unor procese verbale de citare a respectivilor elevi. Deja 20 dintre copii au fost audiaţi la Poliţia Capitalei.

Comentarii