MENIU CAUTĂ

Aşa va arăta cel mai modern spital de copii din Capitală

Distribuie

Anul acesta vor începe lucrările la clinica “Victor Gomoiu”

Un spital ultramodern dedicat copiilor urmează să se construiască în sectorul 2 al Capitalei. Noua clădire va avea şapte etaje şi va fi ridicată în incinta actualului spital ”Victor Gomoiu”. Aici se va face o secţie de chirurgie cardiacă cu medici specializaţi în străinătate.

Şapte etaje, 278 de paturi şi secţii cu aparatură modernă. Noul spital Victor Gomoiu din Capitală a cărui construcţie va începe anul acesta va fi cel mai modern din oraş specializat în recuperarea copiilor.

Secţie de chirurgie cardiacă

Nu doar că va fi o clădire cu dotări de ultimă generaţie, dar, potrivit directorului de la Administraţia Spitalelor, Marius Savu, aici va fi o secţie care va realiza în premieră în Bucureşti operaţie pe inimă la copii.

”Vrem să trimitem medici să se specializeze în Franţa şi la Hamburg pe chirurgie cardio-vasculară şi apoi să lucreze în noul spital”, ne-a declarat Savu.

0-334522-spitalul_gomoiu.jpg

Conform anunţului publicat pe site-ul de licitaţii publice, construcţie noului spital va dura 2 ani şi jumătate şi va costa circa 52 de milioane de euro

Explicaţie foto: Vechiului spital nu va fi demola. Aici va fi creată o bibliotecă şi spaţii de curs pentru studenţi Foto: ”poza gomoiu 3” Spitalul va fi construi în spatele actualei clădiri. Va avea şapte etaje şi la subsol vor fi locuri de parcare

Foto: Gabriel Miron

Comentarii