MENIU CAUTĂ

Atac armat în Olanda. Trei răniți, după ce un individ a deschis focul la o cafenea din Amsterdam / VIDEO

Distribuie

Atac armat în Olanda. Cel puţin trei persoane au fost rănite după ce un individ a deschis focul cu o armă automată, vineri seară, într-o cafenea din Amsterdam, Olanda. Autorul atacului a fost arestat.

Atacul armat a avut loc în faţa unei cafenele de pe strada Ten Kate, în zona Hasebroekstraat din Amsterdan, relatează publicaţiile Telegraaf şi Daily Star, citate de Mediafax. Imediat după atac, zeci de echipaje ale poliţiei şi serviciului de ambulanţă au fost mobilizate la locul incidentului.

Conform concluziilor preliminare ale anchetei, un individ a deschis focul cu o armă automată și a rănit cel puţin trei persoane înainte de a fi imobilizat şi arestat.

Ar putea fi o reglare de conturi

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, însă se presupune că atacul a reprezentat o reglare de conturi între grupuri infracţionale.

Conform unor declarații ale martorilor, au fost trase cel puţin cinci-şase focuri de armă spre persoane aflate în cafenea.

„S-a declanşat imediat o mişcare de panică şi lumea s-a ascuns”, a declarat un turist care se afla în zonă în momentul incidentului armat.

Citește și: 

Citește mai multe despre Amsterdam și Olanda pe Libertatea.

Comentarii