Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Atac armat la sediul serviciului de informații secrete din Moscova. O persoană a fost ucisă

Atac armat la sediul serviciului de informații secrete din Moscova. O persoană a fost ucisă

Un atac armat a avut loc, joi seara, în sediul Serviciului Federal de Securitate din Moscova. Un angajat al FSB a fost ucis și alți doi răniți, în timp ce atacatorul a fost neutralizat la scurt timp.

De Ana Hațeg,

UPDATE 20:20: Un angajat al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a fost ucis în incidentul armat produs joi seara la sediul acestei instituţii, în centrul Moscovei, scrie Interfax, citând FSB.

Autoritățile ruse au declarat că cinci persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale, infirmând știrea inițială că în urma atacului au fost trei persoane ucise.


Trei persoane, cel mai probabil agenți ai trupelor de ordine, au fost ucise, joi seara, în sediul FSB, serviciul de informații secrete din Rusia, după ce o persoană a deschis focul asupra lor cu o armă de asalt, scrie rt.com.

Atacul a avut loc în apropiere de Piața Lubyanka din centrul Moscovei, în imediata apropiere a clădirii Serviciului Federal de Securitate. Autoritățile au transmis că atacatorul a fost neutralizat.

Împușcăturile au izbucnit în jurul orei locale 18:00 pe o stradă situată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Kremlin.

Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe videoclipuri care surprind momentul în care se aud împușcături și se văd mai mulți polițiști și ambulanțe.

Încă nu se știe ce s-a întâmplat exact, iar FSB a confirmat doar că un atacator a fost neutralizat, în timp ce presa locală scrie că în jur de trei persoane înarmate cu „puști de asalt” au atacat clădirea FSB și că trei persoane au fost ucise.

Close
Închide
  Close