MENIU CAUTĂ
, de Sorin Golea

Atenţie cum şofaţi la Piaţa Sudului: traficul va fi deviat!

Distribuie

Şoferii trebuie să conducă cu şi mai mare prudenţă şi răbdare decât până acum, în zona Piaţa Sudului!

Primăruia Capitalei a anunţat că începând cu data de 1 iunie, ora 10.00,  traficul din zona Pasajului rutier va fi deviat pentru a putea fi încheiate lucrările de suprafaţă.

Astfel, pe Calea Văcărești, traficul dinspre strada Mărțișor spre Şoseua Olteniței va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulație.

De asemnea, pe Calea Văcărești, traficul dinspre Sos. Olteniței spre Mihai Bravu va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulație; pe Șos. Olteniței se va modifica forma geometrică a intersecției, cu două benzi de circulație pe sens, iar traficul va fi deviat pe primul planșeu al pasajului rutier, iar pe strada Nițu Vasile traficul va fi deviat pe bretelele noi ale pasajului.

Lucrarea trebuia dată în folosinţă în decembrie 2015, iar din cauza întârzierilor a pierdut fondurile europene neramburascbile. Dacă nu va fi gata până la sfârşitul anului, Primăria Capitalei va trebui să plătească şi penalizări. În acest moment, pasajul rutier subteran este realizat în propirţie de 80%.

Citește mai multe despre pasaj pe Libertatea.

Comentarii