Mergi direct la conținut »
Au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor, în București (GALERIE FOTO) Galerie foto
6imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri > Au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor, în București (GALERIE FOTO)

Au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor, în București (GALERIE FOTO)

Zeci de oameni au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor, care a avut loc duminică, 1 aprilie 2018, în București. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă, părinții au vrut să arate celor mici că trebuie să facă mișcare pentru a fi sănătoși.

Chiar dacă a plouat duminică dimineață în București, oamenii dornici să facă mișcare au participat la Cursa Familiilor de 1,5 și 3,5 kilometri. Părinți și copii deopotrivă s-au îmbrăcat cu pelerine și au luat startul din zona Parcului Izvor din Capitală.

Princhidei de cel mult un an și jumătate s-au întrecut la Cursa Bebelușilor, pe o distanță de 4,2 kilometri. Părinții au împins în pas alergător cărucioarele pe care le-au acoperit cu huse de ploaie.

Au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor. Căruciorul a fost acoperit cu o husă de ploaie

Puși pe distracție, alți părinți și-au luat copiii în cârcă pentru că unii dintre cei mici abia au învățat să meargă și nu pot alerga pe distanțe mari.

Au alergat cu căruciorul prin ploaie la Cursa Bebelușilor. Părinții au alergat cu copiii în cârcă

Traficul în centrul Bucureștiului a fost restricţionat duminică în zonele Parc Izvor – Piața Constituției și Piața Unirii, pe traseul în care a fost organizat crosul Uniqa Asigurări Bucharest 10K & Family Run, aflat la a treia ediţie.

foto: Dumitru Angelescu


Citește și #salvatipipera | De ce s-a dezvoltat Bucureștiul către nord, pe timpul lui Ceaușescu, dar și acum


 

 

Close
Închide
  Close